Σύντομα θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από το “The Suicide Squad”

Επιβεβαιώθηκε από τον James Gunn
05 Αυγούστου 2020 17:00
Σύντομα θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από το “The Suicide Squad”

Δε γνωρίζουμε και πολλά πράγματα για τη νέα ταινία The Suicide Squad. Μέχρι στιγμής, έχουν αποκαλυφθεί μερικά λογότυπα, καθώς και το cast των πρωταγωνιστών. Όπως επιβεβαιώθηκε, όμως, από τον ίδιο τον James Gunn, θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από το φιλμ μέσα στον Αύγουστο και συγκεκριμένα μέσα από το event, DC FanDome, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου.

Το νέο αυτό project θα περιλαμβάνει γνώριμα πρόσωπα στο σύνολό του που έχουν αγαπηθεί από τους DC fans, αν και οι δημιουργοί του κρατούν όλες τις πληροφορίες κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς δεν έχει διαρρεύσει σχεδόν τίποτα. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό αν θα υπάρχει κάποια ανάμειξη με το αρχικό φιλμ, παρ’ όλ’ αυτά, μερικά μέλη του cast όπως είναι η Margot Robbie (Harley Quinn) θα επιστρέψουν και στη νέα ταινία.

Πολλές από τις ερωτήσεις των fans πρόκειται να απαντηθούν, λογικά μέσα στο μήνα όπως παραδείγματος χάρη τι θα γίνει με τον Deadshot που τον υποδύθηκε ο Will Smith και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ταινία του 2016.

Παρακάτω θα δείτε και την επίσημη δήλωση του James Gunn, ο οποίος γνωστοποίησε ότι όντως μέσα στο μήνα θα μάθουμε περισσότερα για το πόνημά του:

Το cast της ταινίας μεταξύ άλλων απαρτίζουν και οι: Pete Davidson, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, David Dastmalchian, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Diego Botto, Storm Reid, και Taika Waititi.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Suicide Squad παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.