Ένας fan αλλάζει τους τίτλους των Star Wars ταινιών και βγάζουν περισσότερο νόημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το και θα καταλάβετε ότι ζούσαμε ένα ψέμα
02 Αυγούστου 2020 12:13
Ένας fan αλλάζει τους τίτλους των Star Wars ταινιών και βγάζουν περισσότερο νόημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πλάνο του George Lucas και μετέπειτα της Disney ήταν να ενώσει τις original, sequel και prequel τριλογίες των Star Wars ώστε να διηγούνται μια συμπαγής ιστορία. Το Skywalker Saga ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με το "Episode IX: The Rise of Skywalker" να βάζει την τελεία στο παραμύθι που ξεκίνησε το μακρινό 1977. Ξέρετε όμως πως όλες οι ταινίες έχουν και έναν υπότιτλο που φυσικά είναι ταιριαστός με το σενάριο του εκάστοτε επεισοδίου. 

Και αν οι τίτλοι αυτοί έβγαζαν νόημα ακόμη και αν τους αλλάζαμε σειρά; Ένα βίντεο στο TikTok από τον λογαριασμό fake.disney.facts αποδεικνύει ότι ακόμη και να αλλάξουν σειρά οι τίτλοι όχι μόνο βγάζουν νόημα, αλλά ταιριάζουν και καλύτερα. 

@fake.disney.facts

I’m just saying... ##starwars ##starwarsfan ##disney ##jedi ##sith ##fyp ##foryoupage ##foryou ##ChiliDogYum ##MyBFF ##disneyplus

♬ Cantina Band - Rob Starr & The Hollywood Singers & Orchestra

Ισως η πιο τρανταχτή διαφορά είναι πως το εάν το Episode I αλλάξει τον τίτλο του σε "The Rise of Skywalker" δίνεται περισσότερο νόημα στην origin ιστορία του Anakin και ακολούθως το "The Phantom Menace" ταιριάζει περισσότερο στο Episode IX μιας και ο Palpatine ανασταίνεται, καθώς τόσο καιρό κινούσε τα νήματα μυστικά. 

Αν ζούσατε λοιπόν και εσείς αυτό το ψέμα, δεν ήσασταν οι μόνοι. 

Tags: