Έρχεται η ταινία του Beyond Good & Evil στο Netflix

Με τον σκηνοθέτη του "Pokémon: Detective Pikachu" στο τιμόνι
01 Αυγούστου 2020 12:31
Έρχεται η ταινία του Beyond Good & Evil στο Netflix

"The Last of Us", "Just Cause, "Sonic" και το "The Division" είναι μερικά από τα βιντεοπαιχνίδια που θα γίνουν ή έγιναν τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και ένα ακόμη αναμένεται να μεταπηδήσει στην μεγάλη οθόνη. Η συνεργασία μεταξύ Ubisoft και Netflix επεκτείνεται καθώς το θρυλικό Beyond Good & Evil αναμένεται να γίνει ταινία για λογαριασμό της διασημότερης streaming πλατφόρμας του πλανήτη. 

Όπως μαθαίνουμε από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR, ο Rob Letterman έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας που θα είναι υβρίδιο live-action και CGI. Στοιχείο διόλου τυχαίο αφού ο Letterman ανέλαβε πρόσφατα το Pokémon: Detective Pikachu, που έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα και μετέτρεψε επιτυχημένα τον κόσμο των Pokemon σε "live-action" μορφή. 

Το βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε το μακρινό 2003 μπορεί να μην ήταν μια εμπορική επιτυχία αλλά έμεινε στη συνείδηση των gamers και λατρεύτηκε επίσης από τους κριτικούς, τόσο που το 2011 κυκλοφόρησε μια HD remastered έκδοση. Το 2017 ανακοινώθηκε το Beyond Good & Evil 2 που θα αποτελεί prequel της ιστορίας και η τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στην E3 2018, καθώς έκτοτε δεν έχουμε ακούσει νέα από την παραγωγή του.

Στο σύμπαν του BG&E πρωταγωνιστεί η Jade μια φωτορεπόρτερ που γίνεται σύμβολο της αντίστασης παρέα με το ανθρωπόμορφο γουρούνι κολλητό της, με σκοπό να σταματήσουν την καταπιεστική, τυραννική κυβέρνηση των εξωγήινων που έχουν καταλάβει τον πλανήτη της. 

Πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε η anime σειρά του Splinter Cell που θα έρθει στο Netflix, ενώ και η κινηματογραφική μεταφορά ενός ακόμη franchise της Ubisoft, αυτού του The Division θα έρθει στην υπηρεσία με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain. 

Η παραγωγή της ταινίας Beyond Good & Evil βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και προς το παρόν έχει ξεκινήσει η εύρεση σεναριογράφων για το project.