Το No Time To Die θα έρθει, τελικά, λίγο νωρίτερα

Έτοιμοι για την τελευταία αποστολή του Daniel Craig;
29 Ιουλίου 2020 12:32
Το No Time To Die θα έρθει, τελικά, λίγο νωρίτερα

Μερικά ευχάριστα νέα για τους fans του James Bond και της τελευταίας παράστασης του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο, ύστερα από μια εξαιρετικά προβληματική παραγωγή και αρκετές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του COVID-19. Όπως ανακοίνωσε η MGM, το άκρως αναμενόμενο No Time To Die θα κυκλοφορήσει τελικά αρκετές μέρες νωρίτερα, από την αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί. 

Έτσι, θα κάνει πρεμιέρα πέντε ημέρες νωρίτερα στη Μ. Βρετανία στις 12 Νοεμβρίου 2020, και στις 20 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Ωστόσο, ακόμη δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει για την χώρα μας με την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Bond. 

Την σκηνοθεσία του No Time To Die έχει αναλάβει ο Cary Fukunaga (True Detective) και η διάρκειά της θα φτάσει τα 163 λεπτά (δηλ. 2 ώρες και 43 λεπτά) κάνοντάς τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise. 

Μαζί με τον Craig θα συμπρωταγωνιστήσουν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Lea Seydoux, Christoph Waltz, καθώς και τα φρέσκα πρόσωπα των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του και η Ana de Armas που υποδύεται την Paloma, μια πράκτορα της CIA, αλλά φυσικά και του Rami Malek που θα ενσαρκώσει τον μεγάλο κακό της ταινίας.