Το TENET θα προβληθεί πρώτα στην Ελλάδα και σε ακόμη 70 χώρες

Η πρεμιέρα στις ΗΠΑ θα αργήσει αρκετές ημέρες
27 Ιουλίου 2020 22:05
Το TENET θα προβληθεί πρώτα στην Ελλάδα και σε ακόμη 70 χώρες

Μετά την επ' αόριστον καθυστέρηση του TENET, η Warner Bros. πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε το επίσημο πρόγραμμα προβολών της άκρως αναμενόμενης ταινίας, σε μια κίνηση που τελικά ίσως να τονώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο, έστω και την τελευταία στιγμή. Όπως αναμενόταν, λόγω της πανδημίας, θα κάνει πρεμιέρα πρώτα διεθνώς σε πάνω από 70 χώρες στα τέλη του Αυγούστου και ανάμεσά τους βρίσκεται η Ελλάδα

Η ταινία θα ανοίξει σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές και μη αγορές όπως οι Μ. Βρετανία, Γαλλία και Ιταλία στις 26/08, ενώ στις 27/08 ακολουθούν μεταξύ άλλων οι Αυστραλία, Καναδάς, Ελλάδα, Γερμανία και το Χονγκ-Κονγκ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της πρόσφατης ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων θα δουν το νέο φιλμ του Christopher Nolan ξεκινώντας από τις 3 Σεπτεμβρίου σε επιλεγμένες μέρη και πόλεις μάλιστα, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν σχέδια για την κυκλοφορία του στην Κίνα. Πρώτον γιατί ακόμη ακόμη είναι εξαιρετικά αμφίβολη η κατάσταση λόγω του COVID-19 και δεύτερον διότι εκεί το Tenet ξεπερνάει το όριο χρόνου προβολής των δύο ωρών που υπάρχει ως μέτρο ασφαλείας στις κινεζικές αίθουσες -η ταινία διαρκεί συγκεκριμένα 2 ώρες και 30 λεπτά. 

Παρακάτω είναι το πρόγραμμα διάθεσης, όπως δημοσιεύθηκε από τη Warner Bros:

Τετάρτη 26 Αυγούστου:
Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Δανία, Αίγυπτος, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ινδονησία, Ιταλία, Κορέα, Λετονία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβακία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου:
Αυστραλία, Αυστρία, Μπαχρέιν, Καναδάς, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ισραήλ, Λίβανος, Μαλαισία, Μέση Ανατολή, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου:
Ανατολική Αφρική, Γκάνα, Νιγηρία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Βιετνάμ.

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου:
Ηνωμένες Πολιτείες, Κουβέιτ και Κατάρ

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου:
Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ρωσία

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου:
Κύπρος

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου:
Ιαπωνία

Το TENET θα κάνει ντεμπούτο στη χώρα μας στις 27 Αυγούστου 2020. Θα τιμήσετε τη νέα ταινία του Nolan στις αίθουσες;