Τα "A Quiet Place Part II" και "Top Gun: Maverick" δε θα έρθουν το 2020

Καθυστερούν και αυτά λόγω πανδημίας
25 Ιουλίου 2020 09:13
Τα "A Quiet Place Part II" και "Top Gun: Maverick" δε θα έρθουν το 2020

Ακολουθώντας τα χνάρια της Disney, που ως το μεγαλύτερο στούντιο του πλανήτη φαίνεται να έδειξε το δρόμο και στους υπόλοιπους, η Paramount Pictures ανακοίνωσε πως θα αναβάλλει για αρκετούς μήνες την κυκλοφορία δύο blockbuster ταινιών της. 

Το πρώτο είναι το A Quiet Place Part II με τους Emily Blunt και Cillian Murphy, το οποίο ήταν να κυκλοφορήσει -μετά από αρκετές καθυστερήσεις- τον Σεπτέμβριο αλλά μεταφέρεται για τις 23 Απριλίου του 2021, δηλαδή ένα χρόνο μετά την προγραμματισμένη του πρεμιέρα. 

Το δεύτερο είναι το Top Gun: Maverick με τον Tom Cruise να επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του άσου πιλότου. Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, καθώς και αυτό θα το βλέπαμε στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αλλά εν τέλει, μετατίθεται για τη 1η Ιουλίου του 2021

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση η Paramount τόνισε πως δεν ήταν μια ευχάριστη απόφαση αυτή και πως πιστεύει ακράδαντα ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την κινηματογραφική εμπειρία, δεσμευόμενη στο ότι δεν θα ακολουθήσει την οδό των streaming υπηρεσιών.