Ουάου, το Bill and Ted 3 απέκτησε νέο φευγάτο trailer με τους Keanu Reeves και Alex Winter

Θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με τη μουσική!
24 Ιουλίου 2020 08:41
Ουάου, το Bill and Ted 3 απέκτησε νέο φευγάτο trailer με τους Keanu Reeves και Alex Winter

Στο πλαίσιο της Comic-Con@Home έκανε πρεμιέρα το ολοκαίνουργιο trailer του Bill & Ted 3 και είναι αναμενόμενο πως πρόκειται για μια φευγάτη και πολύ "ουάου" κωμωδία, με τους Keanu Reeves και Alex Winter να επιστρέφουν στο cult ρόλους τους. Το νέο trailer, όπως θα δείτε παρακάτω εστιάζει στη δυναμική των δύο ντουέτων, δηλαδή του Bill και του Ted και των κορών τους, Thea και Billie.

Η σημαντικότερη είδηση που έρχεται από την φετινή "σπιτική" Comic-Con είναι πως η ταινία δε θα πραγματοποιήσει ένα παραδοσιακό ντεμπούτο στις αίθουσες. Και αυτό διότι εξαιτίας της ρευστής κατάστασης της πανδημίας, η εταιρία διανομής Orion Pictures αποφάσισε πως θα διαθέσει ταυτόχρονα σε VOD και streaming υπηρεσίες, καθώς και σε οποιονδήποτε κινηματογράφο έχει τη δυνατότητα να προβάλλει την τρίτη περιπέτεια των Bill και Ted. 

Στο Bill & Ted Face the Music, οι William "Bill" S. Preston Esq. και Theodore "Ted" Logan είναι πλέον μεσήλικες και ακόμη δεν έχουν γράψει το τραγούδι που θα σώσει μια και καλή τον κόσμο. Ένα γεγονός όμως ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση και θα πρέπει μέσα σε 78 λεπτά να βρουν επιτέλους το τραγούδι που θα φέρει την ισορροπία.

Σκαρφίζονται, λοιπόν, στο πόδι ένα σχέδιο ώστε να ταξιδέψουν με τη χρονομηχανή τους στο μέλλον και να... το κλέψουν από τους μελλοντικούς εαυτούς τους. Δεν θα είναι όμως ολομόναχοι σε αυτή την περιπέτεια καθώς θα έχουν τις δυο τους κόρες που τις υποδύονται οι Samara Weaving και Brigette Lundy-Paine

Δόθηκε επίσης στη δημοσιότητα και μια νέα αφίσα:

Το Bill & Ted Face the Music θα κάνει πρεμιέρα τη 1η Σεπτεμβρίου ταυτόχρονα σε κινηματογράφους και VOD υπηρεσίες.