Τα fatalities στην ταινία Mortal Kombat θα είναι τόσο ακραία που οι ηθοποιοί δεν ένιωθαν καλά

Ένας από τους ηθοποιούς αποκαλύπτει
23 Ιουλίου 2020 11:19
Τα fatalities στην ταινία Mortal Kombat θα είναι τόσο ακραία που οι ηθοποιοί δεν ένιωθαν καλά

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως βρίσκεται στα σκαριά το reboot του Mortal Kombat, με μια νέα ταινία σε παραγωγή του James Wan (Aquaman, Saw). Όσοι είχαν αμφιβολίες για το εάν θα τιμήσει τις R-rated βίαιες ρίζες του, ήρθαν νέες πληροφορίες στην επιφάνεια που θα σας βγάλουν από το μυαλό κάθε τέτοια σκέψη. 

Ο ηθοποιός Lewis Tan -που ο ρόλος του παραμένει μυστικό- μίλησε στο Comicbook.com για την βία της ταινίας και συγκεκριμένα για τα φημισμένα Fatalities, αποκαλύπτοντας πως είναι τόσο ακραία, που κάποιες φορές ένιωθε πως ήθελε να κάνει εμετό:

Θα σας πω μόνο αυτό, υπήρχαν κάποιες μέρες που ένιωθα ναυτία και ζαλάδα. Δε σας κάνω πλάκα. Δεν κρατήθηκαν καθόλου σε αυτό το κομμάτι. 

Αν και δεν γνωρίζουμε ποιον ρόλο θα υποδυθεί ο Tan, μας έδωσε μια ιδέα για το τι θα περιμένουμε από το φιλμ του James Wan. Μάλιστα, η παραγωγή έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τα fatalities που θα δούμε θα είναι πιστή αναπαράσταση από το βιντεοπαιχνίδι. Θα περίμενε κανείς όμως να χρησιμοποιούνται CGI, αλλά η παραγωγή προτίμησε τα πρακτικά εφέ για αυτό και οι ηθοποιοί βλέποντάς τα καταλήγουν να έχουν...τάση για εμετό. 

Το Mortal Kombat -εκτός απροόπτου λόγω της πανδημίας- αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2021.