Και το The Conjuring 3 καθυστερεί για αρκετούς μήνες

Η πανδημία φέρνει ξανά ανακατατάξεις
20 Ιουλίου 2020 20:06
Και το The Conjuring 3 καθυστερεί για αρκετούς μήνες

Ημέρα μεγάλων ανακατατάξεων στο πρόγραμμα κυκλοφοριών του 2020 με τα στούντιο να προσαρμόζονται στην ολοένα και πιο ρευστή κατάσταση λόγω της πανδημίας. Εκτός του TENET που πήρε επ' αόριστον καθυστέρηση, μια ακόμη σημαντική κυκλοφορία για τη Warner Bros. πήρε αναβολή. Ο λόγος για το άκρως αναμενόμενο The Conjuring 3, που την τελευταία φορά που είχαμε νέα για αυτό ήταν όταν μάθαμε τον επίσημο τίτλο του. 

Το τρίτο κεφάλαιο του διάσημου και υπέρεπιτυχημένου franchise τρόμου ήταν προγραμματισμένο για τις 11 Σεπτεμβρίου του 2020, όμως θα πρέπει να οπλιστείτε με περίσσια υπομονή ώστε να δείτε τη συνέχεια των Warrens. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το The Conjuring: The Devil Made Me Do It θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες στις 4 Ιουνίου του 2021

Αν και πρόκειται για μια κυκλοφορία με μέτριο budget, φαίνεται πως δε συμφέρει στη Warner Bros. να κάνει το τολμηρό βήμα και να τη μεταφέρει στο HBO Max, που πρόκειται για μια νεοσύστατη streaming υπηρεσία. Κυρίως γιατί στους κινηματογράφους το franchise αυτό έχει δείξει ότι φέρνει πολλά στα ταμεία, χωρίς πολλά έξοδα. 

Την επιστροφή τους ως το ζευγάρι των Warrens θα κάνουν φυσικά οι Patrick Wilson και Vera Farmiga, οι οποίοι θα αναλάβουν την πιο σοκαριστική υπόθεσή της καριέρας τους. Μια που ξεκινάει με τη μάχη για να κερδίσουν πίσω τη ψυχή ενός μικρού αγοριού, η οποία θα τους οδηγήσει σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, ένας ύποπτος για δολοφονία ισχυρίζεται στην υπεράσπισή ότι τον κατέλαβε δαίμονας.