Μπορεί και να μην γίνει εντελώς το Deadpool 3

Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο δημιουργός του χαρακτήρα
17 Ιουλίου 2020 08:42
Μπορεί και να μην γίνει εντελώς το Deadpool 3

Παρά τα όσα έχει δηλώσει επίσημα ο Ryan Reynolds, o δημιουργός του Deadpool, Rob Liefeld, πιστεύει πως το Deadpool 3 δε θα γίνει και θεωρεί το franchise τελειωμένο στα χέρια της Disney. Μιλώντας στο Collider, ο Liefeld, δήλωσε όμως πως είναι συνυφασμένος με την ιδέα αυτή:

Ξέρετε κάτι; Μπορεί να μην υπάρξει άλλη Deadpool ταινία και είμαι εντάξει με την ιδέα. Και αυτό διότι θα ξέρω ότι είχα δυο φοβερές εμπειρίες, δύο ταινίες που είμαι πολύ περήφανος και λατρεύω τους πάντες στην παραγωγή. Λατρεύω τον Ryan (Reynolds), τον Josh (Brolin), τη Zazie (Beetz), τον David (Leitch) και τον Tim Miller. Η δουλειά που έκαναν ήταν απίθανη και αυτές οι ταινίες θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου. Αλλά ξέρετε στον κόσμο που ζούμε πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και χρειάζονται πολλοί πόροι για να γίνουν αυτές οι ταινίες και μετά την καραντίνα είναι παράξενα τα πράγματα. 

O Liefeld, ωστόσο, πρέπει να ξέρετε ότι έχει κάνει στο παρελθόν κι άλλες υπερβολικές δηλώσεις μιας και του αρέσει να τραβάει τα βλέμματα, καθώς τον περασμένο Μάιο δήλωσε πως η Marvel έβαλε στον πάγο τα πλάνα της για μια νέα Deadpool ταινία.

Πέρυσι, ο σκηνοθέτης του Deadpool 2, David Leitch, είχε δηλώσει πως προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να συνεχιστεί το franchise με τη Disney, δεδομένης της R-rated φύσης του. 

Σαφέστατα, όλα τα παραπάνω έρχονται κόντρα στα όσα ξέρουμε δια στόματος Reynolds, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο, σε ένα talk show, είπε πως το Deadpool 3 βρίσκεται στα σκαριά από τη Marvel Studios. Ο ίδιος του είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία που βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία της Marvel Studios, υπονοώντας πως κάτι κινείται παρασκηνιακά. Ακόμη, όμως, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα σχετικά με το πώς θα επιστρέψει ο Wade Wilson. 

Μάλιστα, με αφορμή την uncensored κυκλοφορία του X-Men Days of Future Past στο Disney+, ο Hugh Jackman ανάρτησε μια φωτογραφία την οποία ο Reynolds σχολίασε, καθώς ανυπομονεί για τον ερχομό του Deadpool στην υπηρεσία, χωρίς φυσικά κάποια περικοπή.