Ο Mike Dowse του “Stuber” θα σκηνοθετήσει το φιλμ του Just Cause

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Derek Kolstad
16 Ιουλίου 2020 08:41
Ο Mike Dowse του “Stuber” θα σκηνοθετήσει το φιλμ του Just Cause

Το μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του Just Cause τη γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Το πόνημα της Avalanche Studios και της Square Enix «ανοίγει τα φτερά του» για το Χόλiγουντ σε μια υπερπαραγωγή των Constantin Film και Prime Universe. Μέχρι στιγμής είχε γνωστοποιηθεί ότι ο Derek Kolstad της τριλογίας του John Wick έχει αναλάβει το σενάριο, ενώ άγνωστο ήταν το γεγονός ποιος θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Τώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline μάθαμε ποιος θα αναλάβει τα ηνία του project. Συγκεκριμένα, ο Michael Dowse των Stuber και Coffee & Kareem θα σκηνοθετήσει το εν λόγω φιλμ, όπου θα μας πει μια νέα ιστορία του Rico Rodriguez που θα ακολουθήσει μια αποστολή να σταματήσει ένα γκρουπ κακοποιών που ονομάζεται “The Black Hand”. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το franchise αντλεί το όνομά του από την πραγματική εισβολή των ΗΠΑ στον Παναμά, με κωδική ονομασία "Operation Just Cause".

Αν έχετε ασχοληθεί με τον τίτλο της Square Enix θα γνωρίζετε ότι ο πρωταγωνιστής είναι πραγματικά «αυτός που προκαλεί» το απόλυτο χάος και κάνει τα πάντα για να αποτρέψει τα σχέδια των «κακών», ενώ στην ταινία εκτός από την δράση θα υπάρχει και ένα ρομάντζο μεταξύ του Rico και μιας γυναίκας, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί το cast. Η σειρά Just Cause έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 35 εκατομμύρια αντίτυπα.

Δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να βγει το Just Cause στους κινηματογράφους, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.