Ο Barry Keoghan του “Dunkirk” πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική ταινία "The Shadow of Violence" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα φιλμ των Nick Rowland και Joe Murtagh
15 Ιουλίου 2020 14:15
Ο Barry Keoghan του “Dunkirk” πρωταγωνιστεί στη νέα αστυνομική ταινία "The Shadow of Violence" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Saban Films έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από την ταινία The Shadow of Violence, η οποία μέχρι στιγμής έχει λάβει πολύ καλές κριτικές. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Nick Rowland (Slap, Out of Sight), ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Joe Murtagh (American Animals). Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Barry Keoghan (Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer) και Cosmo Jarvis (Lady Macbeth).

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε μια σκοτεινή αγροτική πόλη της Ιρλανδίας, όπου ο πρώην μποξέρ, ονόματι Armstrong έχει γίνει ένας δεινός εκτελεστής της οικογενείας των Devers που δουλειά της είναι να διακινεί ναρκωτικά. Κάποια στιγμή, οι αδίστακτοι εργοδότες του τον διατάζουν -παρά τη θέλησή του- να σκοτώσει για πρώτη φορά, για να δοκιμάσουν την πίστη του προς αυτούς.

Ο Ned Dennehy του Peaky Blinders βρίσκεται στο πλάι των δύο προαναφερθέντων, ενώ την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η DMC Film, μια εταιρία του Michael Fassbender σε συνεργασία με την Slow West και Trespass Against Us.

Το The Shadow of Violence αναμένεται να προβληθεί μέσα στον Ιούλιο στην Αμερική. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.