Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του "The Card Counter" με τον Oscar Isaac

Πρώτη στιλάτη αφίσα από τη νέα ταινία του Paul Schrader
15 Ιουλίου 2020 09:09
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του "The Card Counter" με τον Oscar Isaac

Σας είχαμε ενημερώσει για την νέα ταινία που ετοιμάζει ο Paul Schrader, σκηνοθέτης του First Reformed και σεναριογράφος των οσκαρικών Taxi Driver, Raging Bull και The Last Temptation of Christ. Έγινε γνωστό μέσα από το Variety πως η Focus Features απέκτησε τα δικαιώματα διανομής της πολυαναμενόμενης ταινίας του με τίτλο "The Card Counter", ακριβώς την ημέρα όπου ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματά της. Η ίδια εταιρία πρόσφατα αγόρασε και το "Armageddon Time" του James Gray (Ad Astra). 

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το Deadline, η Hanway Films ανέλαβε τη διεθνή διανομή και στην Ελλάδα θα διανεμηθεί από την Odeon. 

Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και μια πρώτη teaser αφίσα, με ένα πολύ στιλάτο εικαστικό που θυμίζει τραπουλόχαρτο: 

Στο The Card Counter πρωταγωνιστεί ο Oscar Isaac, στο ρόλο του Tell, ενός πρώην στελέχους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, ο οποίος τα παράτησε όλα και ζει ως τζογαδόρος από το ένα καζίνο στο άλλο. Αυτός ο φαύλος κύκλος σπάει όταν τον προσεγγίζει ο Cirk (Tye Sheridan), ένας ευάλωτος και γεμάτος οργή νεαρός που θέλει να πάρει εκδίκηση από έναν συνταγματάρχη (William Dafoe). Για τον Tell αυτή μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να εξιλεωθεί αλλά η απόφαση αυτή θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Επίσης, στο υπέρλαμπρο cast συγκαταλέγεται και η Tiffany Hadish

Λέγεται ότι πριν το lockdown εξαιτίας της πανδημίας έμειναν μόλις 5 ημέρες γυρισμάτων, με την πλειοψηφία των πιο στενών και με πλήθη σκηνών να είχαν γυριστεί. Επομένως, το έργο πλέον ήταν εύκολο για να ολοκληρωθεί η παραγωγή. 

Το The Card Counter αναμένεται -εκτός απροόπτου- να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2020. 

Tags: