Ο Tom Holland κάνει τεστ για κορωνοϊό και είναι έτοιμος για τα γυρίσματα του Uncharted (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πέρασε και τόσο καλά κατά τη διάρκειά του
10 Ιουλίου 2020 12:40
Ο Tom Holland κάνει τεστ για κορωνοϊό και είναι έτοιμος για τα γυρίσματα του Uncharted (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεταφορά του Uncharted στη μεγάλη οθόνη έχει περάσει -δίχως αμφιβολία- από σαράντα κύματα. Η Sony Pictures έχει αλλάξει αρκετές φορές την ημερομηνία της ταινίας, ενώ παράλληλα είχαν αποχωρήσει και δύο σκηνοθέτες από το project. Εν τέλει, πριν λίγους μήνες είχαν αρχίσει τα γυρίσματα, τα οποία αναβλήθηκαν ξανά λόγω κορωνοϊού. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Tom Holland και το υπόλοιπο συνεργείο είναι έτοιμοι να επιστρέψουν.

Ωστόσο, για να επιστρέψει ο Holland στα πλατό, πρέπει να κάνει και το ειδικό τεστ για τον κορωνοϊό. Έτσι, λοιπόν, μέσα από το Twitter δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με τον διάσημο νεαρό ηθοποιό να κάνει το τεστ και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, δεν πέρασε και τόσο καλά κατά τη διάρκεια.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πολλές παραγωγές του Χόλιγουντ προγραμματίζουν δειλά-δειλά την επιστροφή τους στα πλατό. Αν το τεστ για τον κορωνοϊό του Tom Holland και της υπόλοιπης παραγωγής βγει αρνητικό θα επιστρέψουν ξανά στα γυρίσματα της Uncharted ταινίας τις επόμενες εβδομάδες.

Πρόσφατα εντάχθηκε στο cast και ο Antonio Banderas σε πρωταγωνιστικό ρόλο, χωρίς να γνωρίζουμε συγκεκριμένα ποιο χαρακτήρα θα υποδυθεί. Εκτός από εκείνον, πλάι στον Holland θα παίξουν και οι Sophia Ali και Tati Gabrielle.