Ο Tom Hanks δεν είναι χαρούμενος που το Greyhound θα παίξει αποκλειστικά στο Apple TV+

Θα ήθελε να το παρακολουθήσει το κοινό στο σινεμά
09 Ιουλίου 2020 11:45
Ο Tom Hanks δεν είναι χαρούμενος που το Greyhound θα παίξει αποκλειστικά στο Apple TV+

Αύριο είναι η μεγάλη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Tom Hanks, Greyhound. Η Apple απέκτησε τα δικαιώματα του φιλμ από την Sony Pictures για να προβάλλεται αποκλειστικά στην streaming υπηρεσία της, Apple TV+. Όμως, όπως όλα δείχνουν, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν είναι και τόσο χαρούμενος που δε θα παίξει στους κινηματογράφους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο The Guardian, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το Greyhound, το οποίο αγόρασε η Apple έναντι $70 εκατομμυρίων. Ο Hanks είπε ότι στεναχωρήθηκε για τη μετάβαση από τη μεγάλη οθόνη στην streaming υπηρεσία, αλλά δεν τα «βάζει» με την Apple. Ωστόσο, όπως αναφέρει, "είναι διαφορετική εμπειρία στο σινεμά όσον αφορά την ποιότητα του ήχου και της εικόνας".

Για να δείτε και εσείς το Greyhound θα πρέπει να αποκτήσετε συνδρομή στην υπηρεσία της Apple, καθώς θα δεν υπάρχει η δυνατότητα VOD ή ενοικίασης για τουλάχιστον 15 χρόνια.

Στην υπόθεση θα δούμε τον Tom Hanks να υποδύεται έναν πλοίαρχο που αναλαμβάνει να περάσει προμήθειες με άλλα 37 πλοία και χιλιάδες στρατιώτες μέσα από την θαλάσσια περιοχή "Black Pit" εν μέσω του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς εναέρια κάλυψη για πέντε μέρες.

Το Greyhound θα γίνει διαθέσιμο αύριο, 10 Ιουλίου αποκλειστικά στο Apple TV+.