Το teaser trailer του Halloween Kills είναι κυριολεκτικά φωτιά!

Με μια μαινόμενη Jamie Lee Curtis
08 Ιουλίου 2020 21:40
Το teaser trailer του Halloween Kills είναι κυριολεκτικά φωτιά!

Από το πουθενά η Universal Pictures και η Blumhouse Productions έδωσαν στη δημοσιότητα το teaser trailer του άκρως αναμενόμενου sequel του Halloween που κυκλοφόρησε το 2018, φέρνοντας με περίσσια επιτυχία το franchise στο προσκήνιο. Το Halloween Kills, όπως θα τιτλοφορείται, ανακοινώθηκε μάλιστα πως θα καθυστερήσει έναν ολόκληρο χρόνο την πρεμιέρα του, εξαιτίας σαφώς της ρευστής κατάστασης που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού. 

Έτσι από τις 16 Οκτωβρίου του 2020 η ταινία του σκηνοθέτη David Gordon Green μεταφέρεται για τις 15 Οκτωβρίου του 2021. Ακολούθως και το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο του "Η Νύχτα με τις Μάσκες", με τίτλο Halloween Ends, μεταφέρει την πρεμιέρα του από τις 15/10 του 2021 στις 14 Οκτωβρίου του 2022. 

Μέσα από το trailer παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το "Kills" με πλάνα που ξεκινούν αμέσως μετά το φινάλε του Halloween. Οι Strode μόλις έχουν μόλις ξεφύγει από τον σατανικό δολοφόνο με τη μάσκα και βλέπουν τα περιπολικά και τα ασθενοφόρα να κατευθύνονται στο φλεγόμενο σπίτι και μια Jamie Lee Curtis να ωρύεται. 

Το Halloween Kills αναμένεται στις 15 Οκτωβρίου του 2021, ενώ το Halloween Ends στις 14 Οκτωβρίου του 2022.