Το TRON 3 είναι και πάλι στα σκαριά με τον Jared Leto πρωταγωνιστή

Επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη της Disney
08 Ιουλίου 2020 10:05
Το TRON 3 είναι και πάλι στα σκαριά με τον Jared Leto πρωταγωνιστή

Εδώ και πολλά χρόνια ακουγόταν πως η Disney ετοίμαζε το τρίτο κεφάλαιο του Tron, αλλά τα πλάνα αυτά έπεσαν στο κενό, όταν το Tomorrowland του 2015 βούλιαξε στο box office. Οι τότε πληροφορίες ανέφεραν πως το Tron: Ascension θα λειτουργούσε ως reboot του franchise, με το cast των προηγούμενων δύο ταινιών να επιστρέφει. Το 2017 φήμες κυκλοφόρησαν που ήθελαν την ανάπτυξη του να συνεχίζεται με ανανεωμένο σενάριο και τον Jared Leto να συμμετέχει, όμως τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε.

Το χρονικό της αναβίωσης του Tron συνεχίστηκε και φέτος όταν στις αρχές του έτους ακούστηκε πως το Disney+ ετοίμαζε μια τηλεοπτική σειρά δια χειρός John Ridley (12 Years A Slave) αλλά ακυρώθηκε. 

Τώρα, μέσα επίσημα από χείλη της Disney και συγκεκριμένα του Mitchell Lieb αποκαλύπτεται πως βρίσκεται εκ νέου στα σκαριά το TRON 3. Την είδηση μετέφερε ο Lieb μέσα από το Light the Fuse podcast πριν από μερικές μέρες, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά:

"Εκεί όπου το timing δεν ήταν σωστό πριν από 5 χρόνια, νιώθω πως τώρα είναι η καλύτερη χρονική στιγμή. Πήραμε πολλά μαθήματα από την τελευταία ταινία."

Επίσης, το DisInsider κάνει λόγο πως πράγματι ο Jared Leto θα είναι πρωταγωνιστής της νέας ταινίας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά σαν sequel του TRON: Legacy και όχι τόσο ως reboot. 

O Lieb στο podcast μιλάει και για τη συνάντηση που είχε με τον manager του θρυλικού dance σχήματος Daft Punk, ώστε να αναλάβουν το soundtrack του TRON 3 και έχουν μπει ήδη σε πρώιμες συζητήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πώς ανάμειξη των Daft Punk ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της Disney για το τρίτο φιλμ, δείχνοντας πόσο σημαντικό ατού ήταν στην προώθηση αλλά και το ύφος του, παραδίδοντας ένα soundtrack όπως μόνο αυτοί θα μπορούσαν. 

Ελπίζει, ακόμα, να επιστρέψει και ο Joe Kosinski για να σκηνοθετήσει το τρίτο μέρος. Όπως και να έχει τα γρανάζια κινούνται και πάλι ώστε το TRON 3 να γίνει πραγματικότητα. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.