Δείτε ένα νέο στιγμιότυπο από το Wonder Woman 1984 (ΕΙΚΟΝΑ)  

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες των Αμαζόνων!

Δείτε ένα νέο στιγμιότυπο από το Wonder Woman 1984 (ΕΙΚΟΝΑ)

Μπορεί να μην υπάρχει νέο trailer για το Wonder Woman 1984 αλλά παρά το γεγονός πως απέχει αρκετούς μήνες ακόμα, η Warner Bros. δίνει λίγο-λίγο φρέσκο υλικό για να διατηρήσει το hype. Μέσα από το Empire έκανε ντεμπούτο ένα νέο στιγμιότυπο που δείχνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες των Αμαζόνων που γίνονται κάθε χρόνο στη Themiscyra.

Η σκηνοθέτρια της ταινίας, Patty Jenkins, εξηγεί μάλιστα τον λόγο που στο sequel θα δούμε αυτό το γεγονός:

"Αυτό που λατρεύω στους Ολυμπιακούς των Αμαζόνων είναι όλα όσα αποτελούν highlight της πρώτης ταινίας. Εδώ βρίσκεται όλος αυτός ο κόσμος που είναι παντοδύναμος και ικανός, αλλά διαφορετικός στο πώς προσεγγίζει τις καταστάσεις. Εάν προπονούσασταν για χιλιάδες χρόνια εξαιτίας μιας επικείμενης εισβολής, τότε θα θέλεις συνεχώς να τεστάρεις τις ικανότητές σου. Οπότε για εμένα, κάθε χρόνο θα έκαναν αυτούς τους Ολυμπιακούς για να δουν ποια είναι καλύτερη στην ιππασία ή ποια κολυμπάει γρηγορότερα και να δουν τι καινούργιο θα σκαρφίζονται κάθε φορά.

Στο πολυαναμενόμενο sequel αναμένεται να επιστρέψει -εκτός φυσικά από την Gal Gadot- ο Steve Trevor του Chris Pine, χωρίς ακόμη να ξέρουμε με ποιον τρόπο ακριβώς, ενώ θα δούμε και τους Pedro Pascal, Robin Wright, Connie Nielsen και Kristen Wiig.

To Wonder Woman 1984 αναμένεται να βγει -εκτός απροόπτου- στις 2 Οκτωβρίου 2020, έχοντας δεχτεί απανωτές καθυστερήσεις λόγω και της πανδημίας.