Στο "Black Widow" η Scarlett Johansson θα παραδώσει τα σκήπτρα της

Όπως έκανε ο Captain America του Chris Evans
06 Ιουλίου 2020 18:49
Στο "Black Widow" η Scarlett Johansson θα παραδώσει τα σκήπτρα της

Αν και έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα για το επερχόμενο Black Widow της Marvel Studios, έπειτα και από την καθυστέρηση της ταινίας εξαιτίας της πανδημίας, μάθαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Θυμάστε πώς στο Avengers: Endgame το πλοίο του χρόνου ήρθε για τον Captain America του Chris Evans, ο οποίος αποφάσισε να παραδώσει το "βάρος" της ασπίδας του στον Sam Wilson aka Falcon του Anthony Mackie και να γίνει ο νέος "Cap";

Το ίδιο θα γίνει με την Scarlett Johansson και τον ρόλο της Μαύρης Χήρας. Στο νέο τεύχος του Empire η σκηνοθέτρια της ταινίας, Cate Shortland, αποκάλυψε πως η Natasha Romanoff θα περάσει τη σκυτάλη στην Yelena Belova: 

Ο Kevin Feige αντιλήφθηκε πως το κοινό θα περίμενε μια origin ιστορία, επομένως, πήγαμε ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Και δεν ξέραμε πόσο φοβερή θα είναι η Florence Pugh. Ξέραμε ότι θα είναι πολύ καλή αλλά δεν ξέραμε ότι θα ήταν τόσο. Η Scarlett είναι τόσο δοτική σε φάση "Ω, θα της παραδώσω τη σκυτάλη". Οπότε και θα ξεκινήσει ακόμη μια ιστορία με γυναίκα πρωταγωνίστρια. 

Η Shortland μίλησε, επίσης, για το τέλος που θα δοθεί στην Natasha Romanoff, καθώς ήδη από το Endgame γνωρίζουμε πως πεθαίνει:

"Στο Endgame οι fans αναστατώθηκαν όταν είδαν πως η Natasha δεν είχε κηδευτεί. Αντιθέτως, όταν μίλησα με την Scarlett για το θέμα αυτό, είπε πως η Natasha δεν θα ήθελε να της γίνει κηδεία. Είναι πολύ κλειστό άτομο και όπως και να έχει ο κόσμος δεν ξέρει ποια πραγματικά είναι. Οπότε αυτό που κάναμε στην ταινία είναι να επιτρέψουμε στο φινάλε να είναι ο θρήνος που οι γύρω της ένιωσαν, αντί για κάτι πιο δημόσιο. Νομίζω πως αυτό είναι ένα ταιριαστό φινάλε."

Το MCU καθώς μπαίνει στην επόμενη φάση του, περνάει και τη σκυτάλη σε μια νέα γενιά ηθοποιών, προσώπων και ηρώων, πραγματοποιώντας έτσι ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα μετά από μια ολόκληρη δεκαετία με την φρουρά των Chris Evans, Robert Downey Jr. και Scarlett Johansson. 

Η Florence Pugh έχει αποδείξει επανειλημμένα πόσο εξαιρετική ηθοποιός είναι από το Midsommar, το Lady Macbeth, το Little Women ακόμη και στο Fighting with My Family, και φαντάζει ενδιαφέρον το να τη δούμε ως την επόμενη Black Widow. 

To Black Widow αναμένεται να ξεκινήσει το Phase 4 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel στις 6 Νοεμβρίου.