Ο Charlie Kaufman βγάζει ταινία στο Netflix μετά από 5 χρόνια απουσίας

Δόθηκε επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας για το "I'm Thinking of Ending Things"
04 Ιουλίου 2020 11:36
Ο Charlie Kaufman βγάζει ταινία στο Netflix μετά από 5 χρόνια απουσίας

Επίσημα πλέον ξέρουμε πότε θα βγει η νέα ταινία του Charlie Kaufman εδώ και μια πενταετία, μετά το βραβευμένο με Όσκαρ animated φιλμ, Anomalisa. Ο λόγος για το "I'm Thinking of Ending Things" που μοιάζει τόσο ψυχρό και θλιβερό από τον τίτλο του και μόνο και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Ian Reid. Πρόκειται άλλωστε για τον σεναριογράφο του αριστουργηματικού "Eternal Sunshine of the Spotless Mind", του "Being John Malkovich" και "Synecdoche, New York", οπότε η θεματολογία δεν αποτελεί έκπληξη.  

Το Netflix, που θα φιλοξενήσει το φιλμ, ανακοίνωσε κιόλας την ημερομηνία πρεμιέρας του για τις 4 Σεπτεμβρίου. Στην περιγραφή κάνει λόγο για μια ταινία που θα εξερευνήσει την μετάνοια, τη λαχτάρα και την ευθραυστότητα της ανθρώπινης ψυχής. 

Στο I'm Thinking of Ending Things που αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του Kaufman μετά το Anomalisa, πρωταγωνιστεί ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών με τους: Jessie BuckleyJesse PlemonsToni Collette, και David Thewlis

Η ιστορία του φιλμ ακολουθεί μια γυναίκα με σοβαρά προβλήματα κρίσης ταυτότητας, η οποία προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα του να χωρίσει το άλλο της μισό. 

Το I'm Thinking of Ending Things θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου μέσα από το Netflix.