Το remake του Highlander από τον σκηνοθέτη του John Wick προχωράει δυναμικά

Οι νέες πληροφορίες δια στόματος Chad Stahelski
30 Ιουνίου 2020 13:33
Το remake του Highlander από τον σκηνοθέτη του John Wick προχωράει δυναμικά

H αναβίωση του Highlander έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίησή της. Ο Chad Stahelski, σκηνοθέτης του John Wick, έδωσε νέες πληροφορίες γύρω από το project που έχει αναλάβει προσωπικά. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Discussing Film, αποκάλυψε πως η ανάπτυξή του προχωράει πλέον δυναμικά:

Κάνουμε τις βαριές δουλειές όσον αφορά το Highlander. Πειράζουμε το σενάριο, το γράψιμο, σκεφτόμαστε πώς θα είναι οι σκηνές δράσεις και γενικά το πώς θα γίνουν τα πάντα. Πιθανότατα έχουμε περισσότερα στην πορεία να κάνουμε όταν βρεθούμε με την παραγωγή κατ'ιδίαν αλλά το lockdown δεν καθυστέρησε καθόλου την ανάπτυξή του. 

Βέβαια, ακόμη δεν ξέρουμε εάν η επιστροφή του Highlander γίνει μέσα από τη μεγάλη ή τη μικρή οθόνη, κάτι το οποίο σίγουρα πρέπει να ξεκαθαριστεί, ωστόσο ο Stahelski δεν αποκλείει να μετατραπεί σε τηλεοπτική σειρά. Άλλωστε η σειρά "Highlander" του 1992 ήταν μια cult επιτυχία που κράτησε για 6 σεζόν στον αέρα.

Το project του reboot βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία στα σκαριά, με τον σκηνοθέτη του John Wick να συμμετέχει σε αυτό από το 2016. 

Για την ιστορία το franchise που γεννήθηκε το 1986 με τον ακαταμάχητο για εκείνη την εποχή Christopher Lambert στον ρόλο του Χαιλάντερ, συνεχίστηκε με τρεις ακόμη ταινίες, το "Highlander II: The Quickening" (1991), ακολούθησε το "Highlander III: The Sorcerer" (1994), έπειτα το "Highlander: Endgame" (2000) και τέλος το "Highlander: The Source" του 2007. Υπήρξε μια anime σειρά με τίτλο "Highlander: The Search for Vengeance" αλλά και μια spinoff σειρά, το "Highlander: The Raven". Σε αυτό πρωταγωνίστησαν τέσσερις νέες Immortals, οι οποίες είχαν συστηθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν του κεντρικού σόου. Το "The Raven" ήταν παταγώδης αποτυχία που μετά βίας άντεξε για μια σεζόν.