O Henry Cavill δεν έχει τελειώσει με τον Superman

Ελπίζει να τον υποδύεται για τα επόμενα χρόνια
26 Ιουνίου 2020 09:21
O Henry Cavill δεν έχει τελειώσει με τον Superman

Ίσως να μην έχει τελειώσει άδοξα η θητεία του Henry Cavill ως Superman μετά και τα όσα ακούγονται περί επιστροφής του στο σύμπαν ταινιών της DC, χωρίς όμως τη δική του ταινία. O γνωστός ηθοποιός πέρασε από την "Actors on Actors" του Variety, όπου ο Sir Patrick Stewart του πήρε μια συνέντευξη και αποκάλυψε τις προθέσεις του για τον εμβληματικό ρόλο. 

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

"Ήμουν ανέκαθεν fan του Superman. Με έναν τέτοιο χαρακτήρα κουβαλάς και το βάρος της κάπας του εκτός πλατό. Και γίνεται μέρος της δημόσιας εικόνας σου. Όταν συναντάω παιδιά, αυτά δεν με βλέπουν απαραίτητα ως Henry, αλλά ίσως με δουν ως Superman και υπάρχει μια μεγάλη ευθύνη πίσω από αυτό. Πρόκειται για έναν τόσο απίθανο χαρακτήρα και είναι μια ευθύνη που χαίρομαι να έχω και ελπίζω να μπορέσω να τον υποδύομαι περισσότερο μέσα στα επόμενα χρόνια." 

Ο Cavill δεν έκανε κάποια πιο συγκεκριμένη δήλωση για το μέλλον του ως Clark Kent, ωστόσο, τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ του Deadline, που τον ήθελε να επιστρέφει ως guest ή και cameo στα Black Adam, Aquaman 2 και Shazam! 2.