Ο "Jamie Lannister" του Game of Thrones παίζει στο αστυνομικό θρίλερ "The Silencing" (BINTEO)

Δείτε το trailer της νέας του ταινίας
25 Ιουνίου 2020 11:09
Ο "Jamie Lannister" του Game of Thrones παίζει στο αστυνομικό θρίλερ "The Silencing" (BINTEO)

Το Game of Thrones μας αποχαιρέτησε πριν από ένα χρόνο, αλλά το cast του έκτοτε έχει ανεβάσει το κασέ του σημαντικά και οι ρόλοι διαδέχονται τον έναν μετά τον άλλον. Αν σας έλειψε, λοιπόν, ο "Jamie Lannister" τότε το The Silencing είναι για εσάς. Σε αυτό το αστυνομικό θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Nikolaj Coster-Waldau στο ρόλο ενός πρώην κυνηγού, τον οποίο τον στοιχειώνει η εξαφάνιση της έφηβης κόρης του εδώ και πολλά χρόνια. 

Ένας δολοφόνος όμως που παραμονεύει στο δάσος σκοτώνει ένα νεαρό κορίτσι, με τον Coster-Waldau να γίνεται μάρτυρας και να ξυπνούν μαύρες μνήμες. Ο ίδιος του, με τη βοήθεια της σερίφη, την οποία υποδύεται η Annabelle Wallis του Peaky Blinders, θα προσπαθήσουν να βρουν τα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβουν σε ένα καταιγιστικό κυνήγι γάτας-ποντικιού. 

Από το trailer υπάρχουν και μερικά vibes από το Twin Peaks, τουλάχιστον στα πρώτα δευτερόλεπτα με χαρακτηριστικό σκηνικό το δάσος πλάι στο ρέμα και το πτώμα της νεαρής κοπέλας. 

Η πρεμιέρα του The Silencing θα γίνει μέσω του DirectTV στις 16 Ιουλίου, έπειτα στις 14 Αυγούστου στις ΗΠΑ θα βγει στους κινηματογράφους, ενώ παγκοσμίως θα διατεθεί μέσω ψηφιακών και on demand υπηρεσιών.