Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η νέα ταινία του M. Night Shyamalan

Αποκαλύφθηκαν τα νέα μέλη του cast
25 Ιουνίου 2020 09:23
Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η νέα ταινία του M. Night Shyamalan

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο διάσημος δημιουργός M. Night Shyamalan ετοιμάζει το επόμενό του project. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα από την ταινία, παρά μερικούς από τους ηθοποιούς που θα συμπεριλαμβάνονται στο cast. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Universal Pictures έχει αναλάβει τη διανομή του φιλμ.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας που μας λέει πότε θα καταφθάσει το εν λόγω φιλμ στους κινηματογράφους, καθώς και μερικά ακόμα μέλη που θα παίξουν. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η ατιτλοφόρητη ταινία θα έρθει στις 23 Ιουλίου 2021 και παρόλο που δεν έχουμε «ιδέα» περί τίνος πρόκειται, έγινε γνωστό ότι ο Shyamalan θα γράψει και το σενάριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, οι Ken Leung, Nikki Amuka-Bird και Abbey Lee έρχονται για να συμπληρώσουν το cast και θα βρίσκονται πλάι στους Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff και Vicky Krieps. Τέλος, δεν υπάρχει ακόμη κάποια πιθανή ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αρχίσουν φέτος.

Για την ιστορία η τελευταία ταινία που είδαμε από τα «χέρια» του Shyamalan, ήταν το Glass, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 που ουσιαστικά «έκλεισε» την τριλογία του Unbreakable που κυκλοφόρησε το μακρινό -πλέον- 2000. Το  “The Sixth Sense” ή αλλιώς “Η Έκτη Αίσθηση” με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis είναι από τις πιο αγαπητές ταινίες του κοινού και των κριτικών που έχει δημιουργήσει ο M. Night Shyamalan, ενώ ήταν υποψήφιο και για έξι Όσκαρ.