"Δεν υπάρχει" η ερμηνεία του John Cena στο The Suicide Squad

Ο James Gunn εγκωμίασε τον πρώην WWE Superstar για το ρόλο του
22 Ιουνίου 2020 11:33
"Δεν υπάρχει" η ερμηνεία του John Cena στο The Suicide Squad

Δε γνωρίζουμε και πολλά πράγματα για τη νέα ταινία The Suicide Squad. Μέχρι στιγμής, έχουν αποκαλυφθεί μερικά λογότυπα, καθώς και το cast των πρωταγωνιστών. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι πρόκειται να μάθουμε περισσότερα για το reboot φιλμ του James Gunn μέσα από το DC FanDome που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Τώρα, ο Gunn μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter μίλησε για τον John Cena και το ρόλο του στην ταινία. Συγκεκριμένα, απάντησε σε έναν fan όταν εκείνος πρότεινε χαρακτήρες για τον διάσημο wrestler. Ο σκηνοθέτης είπε ότι είναι λίγο αργά για προτάσεις αφού τα γυρίσματα του Suicide Squad έχουν ολοκληρωθεί από τον Φεβρουάριο, όμως, μετέφερε ότι η ερμηνεία του Cena είναι φοβερή και ότι "θα φρικάρετε" με το πόσο καλός είναι.

Μάλιστα, είπε χιουμοριστικά ότι θα μπορούσε να τον προτείνει και για Oscar, αλλά επειδή η ταινία γυρίστηκε τον Φεβρουάριο δεν πληρεί το χρονικό όριο συμμετοχής.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε το cast της ταινίας, μεταξύ άλλων παίζουν οι: Pete Davidson, Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman, Jai Courtney, David Dastmalchian, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Sean Gunn, Juan Diego Botto, Storm Reid, και Taika Waititi.