Οι σκηνοθέτες του Zootopia θα αναλάβουν την νέα animated ταινία της Disney

Το επιτυχημένο δίδυμο θα σκηνοθετήσει το "Encanto"
21 Ιουνίου 2020 14:21
Οι σκηνοθέτες του Zootopia θα αναλάβουν την νέα animated ταινία της Disney

Ένα άκρως επιτυχημένο δίδυμο φαίνεται πως θα βρίσκεται πίσω από την επόμενη ολοκαίνουργια ταινία της Disney με τίτλο "Encanto". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The DisInsider, οι Byron Howard και Jared Bush, θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία του Encanto, το οποίο θα έχει να κάνει με την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού από τη Βραζιλία, όπου όλη της η οικογένεια έχει μαγικές δυνάμεις εκτός από αυτήν. 

Η ίδια πηγή εικάζει ότι το Encanto θα πάρει το slot προβολής της Walt Disney Animation που έχει οριστεί για τις 24 Νοεμβρίου 2021. Το μοναδικό άλλο καινούργιο φιλμ κινουμένων σχεδίων πως ξέρουμε ότι έρχεται είναι το Raya and The Last Dragon, το οποίο πήρε παράταση για τις αρχές του 2021, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Disney, ωστόσο, έχει δεσμεύσει τον μήνα Νοέμβριο τόσο για το 2022 όσο και για το 2023. 

Οι Howard και Bush έχουν στις πλάτες τους την τεράστια επιτυχία του Zootopia (Ζωούπολη), το οποίο εισέπραξε πάνω από $1 δισ. δολάρια παγκοσμίως και έτσι το σκηνοθετικό αυτό δίδυμο έχει δοκιμαστεί αρκετά για να φέρει εις πέρας μια ακόμη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney.