O Edgar Wright του "Baby Driver" θα δοκιμαστεί σε ένα θρίλερ απαγωγής

Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα "The Chain"
19 Ιουνίου 2020 18:56
O Edgar Wright του "Baby Driver" θα δοκιμαστεί σε ένα θρίλερ απαγωγής

Σε σκοτεινότερα μονοπάτια βαδίζει πλέον ο Edgar Wright όσον αφορά την θεματολογία των ταινιών του αφού μετά το "Last Night in Soho", θα αναλάβει ακόμη μια ταινία τρόμου, απαγωγής όμως αυτή τη φορά. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του The Chain, το best seller του συγγραφέα Adrian McKinty, το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 και έλαβε διθυραμβικά σχόλια από μετρ του είδους, όπως οι Don Winslow και Stephen King.

Ο άνθρωπος πίσω από το "Baby Driver" και το "Shaun of the Dead" θα σκηνοθετήσει το The Chain, σε σενάριο που θα προσαρμόσει η Jane Goldman, γνωστή για τη δουλειά της στα X-Men: First Class και Kingsman: The Golden Circle. Η Universal Pictures θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. 

Η πλοκή του The Chain έχει να κάνει με την Rachel, μια γυναίκα που απαγάγουν την 11χρονη κόρη της. Οι απαγωγείς της λένε πως αν θέλει να σώσει το παιδί της υπάρχει ένας και μόνο τρόπος: να απαγάγει η ίδια ένα άλλο παιδί, αλλά μόνο εάν οι γονείς αυτού του παιδιού πράξουν το ίδιο αργότερα. Και έτσι γεννιέται μια παρανοϊκή αλυσίδα που δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές και αξίες.