Ο Joseph Gordon-Levitt παίζει σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα στους αιθέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κλειστοφοβικό "7500" έρχεται στο Amazon Prime Video
12 Ιουνίου 2020 08:24
Ο Joseph Gordon-Levitt παίζει σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα στους αιθέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το trailer του 7500, της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon-Levitt, γνωστό για τους ρόλους του στα "The Dark Knight Rises" και "Looper". Ένα θρίλερ στους αιθέρες εκτυλίσσεται στο φιλμ που σκηνοθετεί ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, Patrick Volrath του Everything Will Be Okay, μέσα από μια μοναδική οπτική όπου όλη η δράση εκτυλίσσεται μέσα από το πιλοτήριο του αεροσκάφους και τις οθόνες του, δημιουργώντας έτσι μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Σε αυτό συμβάλλει και ο Sebastian Thaler ως ο διευθυντής φωτογραφίας του 7500 που πρόσφατα εργάστηκε στο The Invisible Man

Πρωταγωνιστής είναι ο Gordon-Levitt στο ρόλο του Tobias ενός νεαρού αμερικανού πιλότου στην πτήση Βερολίνο-Παρίσι. Λίγο μετά την απογείωση αεροπειρατές καταλαμβάνουν το αεροσκάφος και τραυματίζουν τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη Tobias, ο οποίος αναλαμβάνει ξαφνικά τον έλεγχο για μια έκτακτη προσγείωση. Οι αεροπειρατές όμως δεν αστειεύονται και η δολοφονία ενός εκ των επιβατών θα δέσει πιο σφιχτά τη θηλιά στο λαιμό του Tobias, ο οποίος θα πρέπει να ξανασκεφτεί τις επιλογές του. 

Το 7500, όπως και αρκετές ταινίες αυτόν τον καιρό, προσπέρασαν τις κινηματογραφικές αίθουσες και θα το δούμε στις 19 Ιουνίου μέσα από Amazon Prime Video.