Το πρώτο trailer του "Bill & Ted Face the Music" είναι και πολύ... "ουάου"

Keanu Reeves και Alex Winter επιστρέφουν στους cult ρόλους τους
09 Ιουνίου 2020 18:38
Το πρώτο trailer του "Bill & Ted Face the Music" είναι και πολύ... "ουάου"

Μετά από πολύ καιρό αναμονής το trailer του Bill & Ted 3 δόθηκε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας τη πρώτη ματιά στο πολυπόθητο sequel που ήταν στα σκαριά εδώ και 29 χρόνια, μιας και το Bill & Ted 2 κυκλοφόρησε το 1991. Το ξεκαρδιστικό δίδυμο των Keanu Reeves και Alex Winter επιστρέφει στους ρόλους που τους έκαναν ευρέως γνωστούς για να σώσουν ολόκληρο το σύμπαν αυτήν τη φορά και να ταξιδέψουν στο χρόνο για μια νέα συναρπαστική και.... "ουάου" περιπέτεια. 

Στο Bill & Ted Face the Music, οι William "Bill" S. Preston Esq. και Theodore "Ted" Logan είναι πλέον μεσήλικες και ακόμη δεν έχουν γράψει το τραγούδι που θα σώσει μια και καλή τον κόσμο. Ένα γεγονός όμως ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση και θα πρέπει μέσα σε 78 λεπτά να βρουν επιτέλους το τραγούδι που θα φέρει την ισορροπία. Σκαρφίζονται, λοιπόν, στο πόδι ένα σχέδιο ώστε να ταξιδέψουν με τη χρονομηχανή τους στο μέλλον και να... το κλέψουν από τους μελλοντικούς εαυτούς τους. Δεν θα είναι όμως ολομόναχοι σε αυτή την περιπέτεια καθώς θα έχουν τις δυο τους κόρες που τις υποδύονται οι Samara Weaving και Brigette Lundy-Paine. 

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Dean Parisot (Galaxy Quest), ενώ το σενάριο γράφουν και πάλι οι Ed Solomon και Chris Matheson. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Scott Mescudi (Kid Cudi)William SadlerKristen SchaalHolland TaylorJillian BellAnthony CarriganJayma MaysErinn HaysHal Landon Jr.Amy Stotch, και  Beck Bennett.

Το Bill & Ted Face the Music θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Αυγούστου 2020.