Οι Mads Mikkelsen και Thomas Vinterberg ξανά μαζί στο πρώτο trailer του "Another Round"

O σκηνοθέτης του "The Hunt" σε μια από τις επίσημες επιλογές των Καννών 2020
05 Ιουνίου 2020 08:53
Οι Mads Mikkelsen και Thomas Vinterberg ξανά μαζί στο πρώτο trailer του "Another Round"

Το νέο φιλμ του Thomas Vinterberg απέκτησε το πρώτο του trailer, αμέσως μετά την ανακοίνωση πως θα αποτελεί μια από τις επίσημες επιλογές του Φεστιβάλ Καννών 2020. Στο "Another Round" ο σκηνοθέτης του εξαιρετικού "The Hunt" συνεργάζεται ξανά με τον Mads Mikkelsen σε μια ταινία που σίγουρα αναμένεται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες όταν και θα ξεκινήσει να προβάλλεται δειλά-δειλά στα κινηματογραφικά φεστιβάλ.  

Μπορεί κανείς να ζήσει καλύτερα εάν διατηρεί μια συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ στο σώμα του; Ο Mikkelsen και η παρέα του, που είναι όλοι καθηγητές λυκείου στο επάγγελμα, θέτουν αυτό το ερώτημα και αποφασίζουν να πειραματιστούν και να καταγράψουν μάλιστα τις επιπτώσεις. Θα πίνουν τόσο όσο αναφέρει το πείραμα και μόνο στις εργάσιμες ώρες τους. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε όπως νομίζουν και το σχέδιό για να ζήσουν λίγο καλύτερα τις ζωές τους, θα πάρει τοξικές διαστάσεις. 

Το σενάριο του δανόφωνου φιλμ υπογράφει ο Vinterberg και ο Tobias Lindholm, με τον οποίο έγραψαν μαζί το "The Hunt", το οποίο θεματικά μοιράζεται μερικά στοιχεία, καθώς εκεί ο Mikkelsen υποδύθηκε έναν καθηγητή που κατηγορείται πως παρενοχλεί σεξουαλικά τους μαθητές του. Μάλλον έχει μια συμπάθεια στο συγκεκριμένο επάγγελμα ο Vinterberg αν κρίνουμε από τη φιλμογραφία του. 

Μαζί με τον Mikkelsen συμπρωταγωνιστούν οι: Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Maria Bonnevie, Susse Wold, και Helene Reingaard Neumann.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το Another Round δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο μπορείτε να απολαύσετε το trailer του.