Ο «πατέρας» των Alien μιλάει για το μέλλον του franchise

Τι να περιμένουμε μετά το Alien: Covenant;
04 Ιουνίου 2020 10:12
Ο «πατέρας» των Alien μιλάει για το μέλλον του franchise

Τελευταία φορά που είδαμε τα Alien στη μεγάλη οθόνη ήταν το 2017 όταν κυκλοφόρησε το Alien: Covenant από τον Ridley Scott, που ουσιαστικά γύρισε πίσω στις ρίζες του το franchise, ύστερα από το Prometheus του 2012. Ωστόσο, το Covenant δεν είχε λάβει και την καλύτερη ανταπόκριση από το κοινό και τους κριτικούς του χώρου.

Τώρα, μιλώντας στο LA Times, ο Ridley Scott εξηγεί τί χρειάζεται το franchise για να προχωρήσει μπροστά και να επιβιώσει.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το Alien έχει δρόμο ακόμα, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να εξελιχθεί πάλι. Αυτό που σκεφτόμουν πάντα όταν δημιούργησα την πρώτη ταινία ήταν γιατί φτιάχτηκε αυτό το πλάσμα και γιατί «ταξίδευε» σε αυτό το σκάφος, όπου μετέφερε αυτά τα αυγά. Ποιος ήταν ο σκοπός του οχήματος και ποιος των αυγών; Αυτό είναι το ερώτημα. Γιατί και για ποιο σκοπό είναι η επόμενη ιδέα νομίζω.

Η επόμενη Alien ταινία που φημολογείται εδώ και καιρό είναι το Alien: Awakening, όπου σηματοδοτεί prequel του πρώτου φιλμ και συνέχεια του Prometheus. Οι αναφορές λένε ότι θα δούμε τους μηχανικούς (Engineers) από το Prometheus να αντιμετωπίζουν τον David που τον υποδύεται ο Michael Fassbender πιθανός στον πλανήτη LV-426.

Μάλλον εκεί θα μάθουμε το «πως» και το «γιατί» που αναφέρεται ο Ridley Scott. Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το franchise παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.