Στο ‘Becky’ πατέρας και κόρη πρέπει να ξεφύγουν από μία αιφνίδια απειλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κίνδυνος που παραμονεύει για αυτούς, ζωντανεύει στο πρόσωπο του Kevin James
04 Ιουνίου 2020 08:09
Στο ‘Becky’ πατέρας και κόρη πρέπει να ξεφύγουν από μία αιφνίδια απειλή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούριο trailer για το θρίλερ Becky τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβαν οι Jonathan Milott και Cary Murnion, με τους Nick Morris, Ruckus Skye και την Lane Skye να έχουν επεξεργαστεί το σενάριο, ενώ του cast ηγούνται οι Joel McHale, Kevin James, και η Lulu Wilson (Annabelle: Creation).

Το έργο επικεντρώνεται σε μία απείθαρχη έφηβη, την ‘Becky’ (Wilson) η οποία ένα Σαββατοκύριακο ακολουθεί τον πατέρα της, ‘Jeff’ (McHale), για μία μικρή παύση από την καθημερινότητά τους σε ένα εξοχικό δίπλα στη λίμνη ώστε να κλείσουν κάπως την απόσταση που τους χωρίζει τον τελευταίο καιρό. Όμως, δεν αργεί η ώρα που τα σχέδια της εκδρομή τους ανατρέπονται όταν μία ομάδα εγκληματιών νεοναζί που έχουν αποδράσει από τη φυλακή, βρίσκεται στο κατώφλι της πόρτας τους. Επικεφαλής τους είναι ο χωρίς ενδοιασμούς ‘Dominick’ (James), ο οποίος εισβάλλει στον χώρο και τους αιφνιδιάζει. Τώρα πρέπει να παλέψουν για τη ζωή τους με κάθε τρόπο.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Amanda Brugel (The Handmaid’s Tale), Robert Maillet (Sherlock Holmes), Joel McHale (Community, Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge), Ryan McDonald, Gage Graham-Arbuthnot, John D. Hickman, Mike Dara και ο James McDougall.

Το Becky θα βγει σε VOD από τις 5 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: