Στο ‘Daddy Issues΄η Kimberley Datnow αποφασίζει να πάψει να ζει στη σκιά των περασμένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαπιστώνει ότι το κενό που της έχει αφήσει ο πατέρα της δεν είναι δυσαναπλήρωτο
04 Ιουνίου 2020 08:01
Στο ‘Daddy Issues΄η Kimberley Datnow αποφασίζει να πάψει να ζει στη σκιά των περασμένων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Gravitas Ventures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer και αφίσα για την επερχόμενη αισθηματική κωμωδία-δράμα Daddy Issues της Laura Holliday που σκηνοθετεί και υπογράφει το φιλμ αυτό βασισμένη σε μία ιδέα των Amy Datnow και John Cox, με την Kimberley Datnow (Margo, Sleeping wake, Immorta) να αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο.

Η πλοκή εστιάζει σε μία είκοσι χρονών και κάτι stand-up κωμικό, την ‘Henri’ (Datnow) η οποία έχασε τον αρχικό ενθουσιασμό και την έμπνευση που είχε στη δουλειά της από τότε που απεβίωσε ο απών πατέρας της. Το γεγονός αυτό την έχει κλονίσει οπότε κάποτε αποφασίζει να ξεφύγει λίγο αφήνοντας πίσω της το Λονδίνο και πηγαίνοντας στη Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. για να βρει παλιές παρέες αλλά και πρώην σχέσεις της στο Los Angeles έχοντας διατηρήσει καλές επαφές μαζί τους. Θα επισκεφθεί λοιπόν, τον ‘Nolan’ του οποίου ο δεσμός με την κοπέλα του έχει οδηγηθεί σε τέλμα, αλλά και την ‘Alice’ που δοκιμάζει να γίνει sugar baby. Όλα αυτά τα πρόσωπα μοιράζονται κάτι κοινό: τον θυμό τους για το ότι ο πατέρας τους δεν ήταν ποτέ ουσιαστικά εκεί για αυτούς. Η ηρωίδα εντούτοις, σταδιακά ξαναβρίσκει το χιούμορ στις πιο ζοφερές στιγμές της ζωής της και αναθεωρεί για πολλά πράγματα.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Tanner Rittenhouse, Alice Carroll Johnson, και ο Francis Lloyd Corby. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκεται η Clean Slate Productions.

Το Daddy Issues έχει δρομολογηθεί να βγει σε VOD στις 23 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: