Στο Avatar 2 ο David Thewlis θα παίξει έναν Na'vi και "δεν έχει ιδέα" πώς θα είναι στη ταινία

Θέμα ημερών να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα του sequel
03 Ιουνίου 2020 11:51
Στο Avatar 2 ο David Thewlis θα παίξει έναν Na'vi και "δεν έχει ιδέα" πώς θα είναι στη ταινία

Είναι θέμα ημερών πλέον να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα του Avatar 2, καθώς η παραγωγή πήρε ειδική άδεια από την κυβέρνηση της Ν. Ζηλανδίας. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης James Cameron και ο παραγωγός του φιλμ, Jon Landau έφτασαν στη χώρα και ανακοίνωσαν πως θα παραμείνουν στη καραντίνα για το απαιτούμενο διάστημα, πριν πατήσουν το πόδι τους στο πλατό. 

Μάλιστα, η στιγμή της άφιξής τους απαθανατίστηκε στο Instagram του Landau. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Made it to New Zealand. Our 14-day government supervised self-isolation now begins. #avatarsequels #jamescameron #newzealand #airnewzealand✈️ #selfisolation

A post shared by Jon Landau (@jonplandau) on May 30, 2020 at 6:08pm PDT

Από την άλλη ο David Thewlis, που θα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι από το πέρασμα του στις ταινίες του Harry Potter ως Καθηγητή Λούπιν, μίλησε για τον ρόλο του στο sequel του Avatar. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο GamesRadar προσπάθησε να εξηγήσει τον ρόλο του και τα όσα έζησε στο πλατό. 

"Δεν έχω ιδέα πως θα είναι οι σκηνές μου επειδή υπάρχουν 16 άτομα σε ένα δωμάτιο και όλοι γράφουν πλάνα για τον Jim για να τα δει αργότερα. Αυτά που τραβάνε οι κάμεραμεν δεν θα τα δείτε ποτέ εσείς, ότι υπάρχει είναι σε αυτούς τους αισθητήρες. Υπάρχουν περίπου 200 από αυτούς στο πλατό και κάνουν τα δικά τους." είπε ο Thewlis. 

Αν και δεν ξέρει πολλά για τα περιβάλλοντα και τα σκηνικά της ταινίας διότι γυρίζονται σε green screen λογικά, ξέρει ομως πως θα υποδύεται έναν Na'Vi χαρακτήρα:

"Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα φαίνομαι γιατί τους φτιάχνουν ώστε να σου μοιάζουν λίγο. Είναι φανταστικό!"

Εκτός απροόπτου, το Avatar 2 αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου του 2021.