Ο Ryan Gosling θα είναι ο νέος κινηματογραφικός "Λυκάνθρωπος"

Στο επερχόμενο reboot της Universal Pictures
02 Ιουνίου 2020 11:16
Ο Ryan Gosling θα είναι ο νέος κινηματογραφικός "Λυκάνθρωπος"

Η Universal Pictures φαίνεται ότι συνεχίζει να επενδύει στο “monster universe” της, αφού όπως έγινε γνωστό πρόκειται να φέρει στη μεγάλη οθόνη το reboot του κλασσικού Wolfman, το οποίο κυκλοφόρησε το 1941. Θα είναι μέρος του εν λόγω σύμπαντος που ξεκίνησε με το επιτυχημένο The Invisible Man με την Elisabeth Moss, που κατέφθασε στους κινηματογράφους πριν μερικούς μήνες, λαμβάνοντας θετικές κριτικές.

Το ρεπορτάζ έχει το Variety, το οποίο όπως μεταφέρει η Universal δουλεύει ήδη στον νέο "Λυκάνθρωπο" και θέλει να είναι η επόμενη μεγάλη κλασσική ταινία στο δικό της σύμπαν. Ωστόσο, παρόλο που δεν γνωρίζουμε τα μέλη του cast, επισημοποιήθηκε ότι ο Ryan Gosling θα είναι ο πρωταγωνιστής του εν λόγω reboot.

Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Lauren Schuker Blum και Rebecca Angelo και θα είναι «κομμένο και ραμμένο» πάνω στον Gosling. Η ιστορία φημολογείται ότι διατηρεί τα υπερφυσικά στοιχεία του αρχικού φιλμ, ενώ αρχικά υπήρχε μια σκέψη της εταιρίας παραγωγής, ο Gosling να αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Τελικά δεν θα καθίσει εκείνος, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο Cory Finley βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τη σκηνοθετική καρέκλα.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Wolfman παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.