Το cameo του Superman στο Shazam "ολοκληρώθηκε" με τον καλύτερο τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας David F. Sandberg
02 Ιουνίου 2020 11:00
Το cameo του Superman στο Shazam "ολοκληρώθηκε" με τον καλύτερο τρόπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η post-credits σκηνή του Shazam! ήταν το κάτι άλλο καθώς, διατηρώντας το δικό του χιουμοριστικό στιλ κατάφερε να συνδέσει τον ήρωα του Zachary Levy με το υπόλοιπο σύμπαν της DC. Βέβαια, το έκανε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο αφού όσοι είδατε εμφανίζεται ο Superman αλλά όχι...ολόκληρος. Συγκεκριμένα, μπαίνει στο πλάνο πλάι στον Shazam στην τραπεζαρία του σχολείου, όμως η κάμερα τον απαθανατίζει μέχρι τον λαιμό, κρύβοντας το πρόσωπό του. 

Αυτό έγινε καθώς ο Henry Cavill που τον υποδύεται, δεν πρόλαβε να έρθει σε συμφωνία με την Warner Bros. για το εν λόγω cameo, κάτι που έριξε λάδι στη φωτιά όσων έλεγαν πως έχει τελειώσει με τον ρόλο. Αν είσαι όμως πολυτάλαντος, όπως ο σκηνοθέτης του φιλμ, David F. Sandberg, τότε βρίσκεις τον τρόπο να τον συμπεριλάβεις. 

Ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο που έφτιαξε ο ίδιος και κατάφερε να βάλει τον Henry Cavill και να εμφανιστεί για το cameo του όπως έπρεπε. Εντάξει, έχει και μια γερή δόση τρολλιάς για αυτό αυτό απολαύστε το παρακάτω:

Τέλος, το sequel του Shazam ήδη βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να βγει -εκτός απροόπτου- στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022.