Παραλίγο να είχαν αυτές τις στολές οι Avengers για την time-travel σκηνή του "Endgame" (ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Εμπνευσμένες από τους αστροναύτες

Παραλίγο να είχαν αυτές τις στολές οι Avengers για την time-travel σκηνή του "Endgame" (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έχουν ενδιαφέρον -ειδικά για τους fans- τα παρασκήνια μιας ταινίας, ειδικά μιας τεράστιας παραγωγής όπως αυτή του Avengers: Endgame. Πράγματα που πλέον επειδή τα έχουμε συνηθίσει στην ταινία, δεν έχουμε ιδέα πως κατέληξαν να γίνουν. Ένα από αυτά τα σημεία είναι οι time travel στολές που χρησιμοποίησαν οι ήρωες για να ταξιδέψουν στο Quantum Realm. 

Παραλίγο να μη φορούσαν τις μινιμαλιστικές λευκές και κόκκινες στολές που είδαμε στο φιλμ των αδερφών Russo. Μερικά σκίτσα από το concept art της ταινίας αποκαλύπτουν τις εντελώς διαφορετικές Quantum Realm στολές που θα φορούσαν οι Iron Man, Black Widow, Captain America, Rocket, Hulk και Hawkeye.

Τη δημοσίευση έκανε ο γαλλικής καταγωγής καλλιτέχνης Aleksi Briscot στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντάς μας μια ματιά στο εναλλακτικό σχέδιο της παραγωγής για τις στολές των Εκδικητών:

Ο Briscot αναφέρει στο post του την έμπνευσή του για το συγκεκριμένο design: 

Όπως συνηθίζεται σε επικίνδυνα ταξίδια, αυτή η στολή ήταν εμπνευσμένη από τους ελίτ πιλότους των SR71, ξέρετε το Lockheed Blackbird που χρησιμοποιούν και οι X-Men...Υπάρχουν και μερικά στοιχεία από τις διαστημικές στολές των αστροναυτών (μιλάμε άλλωστε για μια απόπειρα να περάσουν μέσα από το Quantum Realm). 

Επίσης, αποκάλυψε και άλλα concept art με μια στολή που έχει στοιχεία από το τελικό αποτέλεσμα που είδαμε στο "Endgame":

Προτιμάτε τελικά αυτό το σχέδιο ή τις στολές που είδαμε στην ταινία;

0 σχολια