Το cast του Lord of the Rings επανενώθηκε με μια αξέχαστη βιντεοκλήση (ΒΙΝΤΕΟ)

One Zoom to Rule Them All
01 Ιουνίου 2020 15:18
Το cast του Lord of the Rings επανενώθηκε με μια αξέχαστη βιντεοκλήση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διάσημος ηθοποιός Josh Gad μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του έφερε σχεδόν όλο το cast της τριλογίας του Lord of the Rings για μία μοναδική επανένωση. Το reunion είχε φιλανθρωπικό σκοπό για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν και να θυμούνται τις στιγμές που έζησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι διάφορες «ατάκες» που έμειναν στην ιστορία, όπως είναι αυτή του Sean Bean με το "one does not simply", όπως επίσης και τα διάφορα «μυστικά». Όπως μεταφέρει ο σκηνοθέτης των ταινιών, Peter Jackson, ολόκληρη η ομιλία του Boromir στο Συμβούλιο του Elrond γράφτηκε μια μέρα πριν την γυρίσουν. Επίσης, λόγω αυτής της καθυστέρησης ο Bean κοιτούσε τα λόγια του σεναρίου σε ένα τραπέζι, γι’ αυτό σε αυτή τη σκηνή (που έχει γίνει meme) κοιτούσε κάτω.

Επίσης, στο βίντεο, ο Jackson μιλά για το re-cast του Aragorn. Αρχικά, ο Stuart Townsend ήταν να παίξει το ρόλο, αλλά αντικαταστάθηκε λίγες μέρες μετά τα γυρίσματα. Όταν, τελικά, ο Viggo Mortensen πήρε το ρόλο του Aragorn, η New Line, ήθελε να δει τον Mortensen στην καθημερινότητά του στο πλατό. Για να πείσει την εταιρία παραγωγής ο Peter Jackson, έβαλε τον γνωστό ηθοποιό απευθείας στα «βαθιά», αφού από την πρώτη του σκηνή έπρεπε να γυρίσει το Weathertop και να τον δουν εν δράσει, έτσι ώστε η παραγωγή να πειστεί. Όπως μεταφέρει ο σκηνοθέτης, αυτό «έπιασε».

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρο το βίντεο με τους ηθοποιούς του Lord of the Rings να μιλούν για την εμπειρία τους.