Στο ‘Murder Manual’ η Emilia Clarke ακολουθεί το δικό της μονοπάτι στο horror είδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η «μητέρα των δράκων» έρχεται σε επαφή με τη φρίκη και το μακάβριο
30 Μαΐου 2020 20:00
Στο ‘Murder Manual’ η Emilia Clarke ακολουθεί το δικό της μονοπάτι στο horror είδος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer του φιλμ τρόμου Murder Manual το οποίο αποτελείται από οκτώ μικρές ιστορίες τρόμου, με την σκηνοθεσία να υπογράφουν οι δημιουργοί Michael Escobedo, Kelly Hallmark, Matt Newton, Sam N. Powell, Toni Tikkanen, και Nour Wazzi, ενώ του cast ηγείται η υποψήφια για Emmy, πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Emilia Clarke (Me Before You, Terminator Genisys).

Το έργο αυτό αναπτύσσεται μέσα από αυτοτελείς ανατριχιαστικούς μύθους μεταξύ των οποίων θα δούμε ένα νεαρό κορίτσι να μεταπηδά από τους εφιάλτες των ονείρων σε εκείνους της πραγματικότητας, την ρομαντική εξόρμηση ενός gay ζευγαριού στο Palm Springs να παίρνει απρόβλεπτα φονική τροπή, την κούρσα μίας γυναίκας με αμάξι να καταλήγει μοιραία, και μία κοπέλα που κρατείται φυλακισμένη σε ένα τσίρκο παρά την θέλησή της.

Παίζουν επιπλέον οι: Hadley Fraser (The Legend of Tarzan), Sylvia Panacione (Jane the Virgin), Maria Olsen (Paranormal Activity 3), Bryan Manley Davis (The Devil’s Well).

Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Hewes Pictures. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Shirine Best, Eleanor Emptage, Michael Escobedo, Matt Newton, Sam N. Powell, Toni Tikkanen, Nour Wazzi και η Alison Yates.

Το Murder Manual έχει βγει πια στο Amazon. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: