Στα σκαριά το sequel του Sonic the Hedgehog, μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας 

Επιστρέφουν οι ίδιοι συντελεστές

Στα σκαριά το sequel του Sonic the Hedgehog, μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας

Η πρώτη απόπειρα της κινηματογραφικής μεταφοράς του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού, Sonic the Hedgehog στέφθηκε αναπάντεχα ως μια εμπορική επιτυχία και το sequel ήταν, εν τέλει, θέμα χρόνου μέχρι να επισημοποιηθεί. Όπως μεταδίδει και το Variety, οι Paramount Pictures και Sega ανακοίνωσαν πως βρίσκεται στα σκαριά το sequel της ταινίας, όπου θα επιστρέψουν μάλιστα οι ίδιοι βασικοί συντελεστές. 

Επομένως, ξανά στη σκηνοθεσία θα δούμε τον Jeff Fowler και στο σενάριο του Pat Casey και Josh Miller, ενώ στην παραγωγή θα συμμετάσχει και πάλι ο Tim Miller (Deadpool). Ακόμη δεν είναι γνωστό ποια ονόματα του cast θα επιστρέψουν για τη συνέχεια της ιστορίας του Sonic. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως η πρώτη ταινία καθυστέρησε για τεχνικούς λόγους, καθώς το κοινό αντέδρασε σφοδρά στην live-action εμφάνιση του μπλε σκαντζόχοιρου και έτσι η Paramount αποφάσισε πως έπρεπε να τον αλλάξει, βάσει του feedback που έλαβε. Έτσι η κυκλοφορία του έγινε τον Φεβρουάριο αλλά δεν κατάφερε να "τρέξει" για αρκετό καιρό στις αίθουσες, καθώς συνέβη η πανδημία του κορωνοϊού και αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει -όπως και αρκετές ακόμη ταινίες- νωρίτερα σε Blu-ray και VOD υπηρεσίες. 

Παρόλα αυτά κατάφερε με ένα budget που δεν ξεπέρασε τα $85 εκ. να φέρει στα ταμεία της Paramount πάνω από $306 εκ. δολάρια. 

Τέλος, δεν δόθηκε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας για το Sonic the Hedgehog 2

0 σχολια