Στο ‘Warning: Do Not Play’ μία φιλόδοξη σκηνοθέτιδα βρίσκει την έμπνευση στον τρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ανοίγει την πόρτα στο απόκοσμο και το ανεξήγητο
28 Μαΐου 2020 07:16
Στο ‘Warning: Do Not Play’ μία φιλόδοξη σκηνοθέτιδα βρίσκει την έμπνευση στον τρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Shudder έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το horror φιλμ Warning: Do Not Play τη δράση του οποίου ενορχήστρωσε ο Kim Jin-Won, με τους Ye-ji Seo, Narendra Singh Dhami, Yoon-ho Ji και τον Seon-kyu Jin να ηγούνται του cast εν προκειμένω.

Η πλοκή εστιάζει στη ‘Mi-Jung’ (Ye-ji Seo) μία ανερχόμενη σκηνοθέτιδα η οποία προσπαθεί να εμπνευστεί ένα concept για την ταινία τρόμου που καιρό τώρα θέλει να κάνει. Κάποια στιγμή λοιπόν, πληροφορείται από έναν φίλο της, τον ‘Jun-seo’ (Yoon-ho Ji) ότι υπήρξε κάποτε ένα μυστηριώδες φιλμ που υποτίθεται ότι γυρίστηκε από ένα φάντασμα. Έτσι, ξεκινάει να αναζητάει περισσότερα στοιχεία για αυτό και σιγά σιγά βάζει μπρος να γράψει το σενάριο του επερχόμενου project της. Στην πορεία θα γνωριστεί με τον Jae-Hyun (Seon-kyu Jin), τον δημιουργό του «στοιχειωμένου» φιλμ που ψάχνει. Ο νέος της γνώριμος την συμβουλεύει να ξεχάσει ο,τιδήποτε έχει σχέση με τον ίδιο και το δημιούργημά του, αλλά παραβλέπει την προειδοποίησή του αφού της έχει γίνει έμμονη ιδέα το συγκεκριμένο ζήτημα. Σύντομα όμως, η ‘Mi-Jung’ θα συναντήσει ανατριχιαστικές παρουσίες από το υπερπέραν, και όσο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο περισσότερο θολώνουν τα όρια μεταξύ αληθινού και παραφυσικού.

Παίζουν επίσης οι:Bo-ra Kim, Cha Yub, Jae-Young Joe, Mi-kyung Kim, Kim Jae-In και ο Yoon Jeong-ro.        

Το Warning: Do Not Play αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Shudder στις 11 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: