Στο ‘Masters of Love’ πέντε φίλοι αναρωτιούνται αν έχουν καταφέρει να αγγίξουν την ευτυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουν ότι ίσως πρέπει να επανεξετάσουν τις προσωπικές τους επιλογές
28 Μαΐου 2020 06:46
Στο ‘Masters of Love’ πέντε φίλοι αναρωτιούνται αν έχουν καταφέρει να αγγίξουν την ευτυχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό δράμα-κωμωδία Masters of Love τη σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Matt Roberts, με τους Ciaràn Dowd (Drunk History), Bekka Bowling, και την Rose Johnson να ηγούνται του cast.

Η πλοκή αφορά μία σύγχρονη ιστορία φλερτ, αγάπης και φιλίας. Μία δεμένη παρέα βρίσκεται μπροστά στο κατώφλι μεγάλων αλλαγών στη ζωή τους και ειδικά όσον αφορά το κομμάτι των σχέσεων ώστε να αναρωτιούνται αν αισθάνονται καλά για τα άτομα που έχουν δίπλα τους ως συντρόφους. Από τη μία, η  Emmy και Samantha ετοιμάζονται να παντρευτούν, από την άλλη ο Josh και η Jenifer είναι στα πρόθυρα να χωρίσουν, ενώ η Niall εξακολουθεί να αποφεύγει τις δεσμεύσεις και κάθε τι σταθερό ή μόνιμο. Οι ήρωες αργά ή γρήγορα φτάνουν σε ένα σημείο όπου πρέπει να αποφασίσουν τί τους αντιπροσωπεύει πραγματικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χάσουν το χιούμορ τους, ή την αισιοδοξία τους για το μέλλον.

Στο Masters of Love παίζουν επιπλέον οι: Rosalind Adler, David Alderman, Mario Bob, Amy Downham, Beattie Edmondson, Eleanor Fanyinka, Nela Gadek, Katie Gould και η Daniella Hodgson.

Tags: