Ο James Mangold του "Logan" θα σκηνοθετήσει το Indiana Jones 5

Το επιβεβαίωσε ο παραγωγός Frank Marshall
26 Μαΐου 2020 10:41
Ο James Mangold του "Logan" θα σκηνοθετήσει το Indiana Jones 5

Τον περασμένο Φεβρουάριο σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι ο Steven Spielberg τελικά δεν θα σκηνοθετήσει το πολυπόθητο Indiana Jones 5. Ωστόσο, θα συνεισφέρει στο project ως παραγωγός, ενώ δεν είχε αποκαλυφθεί ποιος τελικά θα καθίσει στην σκηνοθετική καρέκλα. Το μόνο πράγμα που γνωρίζαμε ήταν πώς ο Harrison Ford θα επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο για τελευταία φορά με τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στη χρονιά (αν όλα πάνε καλά).

Τώρα, όπως έγινε γνωστό ο James Mangold, ο οποίος μας έχει χαρίσει τα Walk the Line, Heavy και το πρόσφατο υποψήφιο για Όσκαρ, Ford v. Ferrari (Κόντρα σε Όλα), θα σκηνοθετήσει την επόμενη περιπέτεια του “Indy”. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε στη δημοσιότητα δια στόματος του παραγωγού Frank Marshall και όπως μεταφέρει ο ίδιος ο Mangold “λατρεύει το franchise”.

Είναι ένας υπέροχος σκηνοθέτης. Νομίζω έχει και μια φιλική σχέση με τον Harrison Ford. Ήταν όλα τα σωστά κομμάτια που ενώθηκαν, την κατάλληλη στιγμή.

Το Indiana Jones 5 μάλλον θα καταφθάσει το 2021. Πως σας φαίνεται που για πρώτη φορά θα δούμε Indiana Jones χωρίς τον Spielberg για σκηνοθέτη; Πείτε μας στα σχόλια.