Η Emma Mackey στο ‘Emily’ θα μας συστηθεί ως η διάσημη συγγραφέας Emily Bronte

Η σταρ του ‘Sex Education’ βάζει μπρος για την βιογραφία μίας σπουδαίας λογοτεχνικής πένας
25 Μαΐου 2020 14:43
Η Emma Mackey στο ‘Emily’ θα μας συστηθεί ως η διάσημη συγγραφέας Emily Bronte

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Emma Mackey, η σταρ του Sex Education, Emma Mackey θα ηγηθεί του cast στο Emily, το βιογραφικό δράμα εποχής που επικεντρώνεται στη ζωή και το έργο της λογοτέχνιδας του Wuthering Heights, της Emily Bronte.

Την κινηματογραφική αυτήν μυθοπλασία θα σκηνοθετήσει η ηθοποιός Frances O’Connor η οποία επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός.

Παίζουν επιπλέον οι: Joe Alwyn, Fionn Whitehead και η Emily Beecham.  Ο Alwyn θα ενσαρκώσει τον αγαπημένο της Emily, ο Whitehead θα ερμηνεύσει τον αδερφό της, Branwell Bronte, και η Beecham θα υποδυθεί την αδερφή της, και επίσης συγγραφέα, Charlotte Bronte.

Η O'Connor δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο επερχόμενο φιλμ: «Η δουλειά και οι λέξεις της Emily Bronte είναι γεμάτα πάθος, συναίσθημα, σφοδρότητα και βαθύ πνεύμα. Το να κάνω μία ταινία για την ζωή της Emily, θα είναι σαν να ζωντανεύει ξανά για το κοινό. Η ιστορία της αφορά μια νεαρή γυναίκα που τολμά να διαμορφώσει τον εαυτό της, να αγκαλιάσει την αληθινή της φύση, παρά τις συνέπειες… Είμαι τόσο περιχαρής που δουλεύω με ένα τόσο συναρπαστικό, ταλαντούχο, νέο cast! Λαμπρό, έξυπνο και ενθουσιώδες!».

Τα γυρίσματα του Emily θα αρχίσουν στο Yorkshire αρχές του 2021. Πίσω από την παραγωγή θα είναι οι Tempo Productions και Arenamedia.

Tags: