Στο ‘Four Kids and It’ μία μαγική περιπέτεια ξεκινάει για τέσσερα πιτσιρίκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν μέσω διακοπών με τους γονείς τους, βρίσκουν τυχαία ένα μυθικό πλάσμα
24 Μαΐου 2020 20:07
Στο ‘Four Kids and It’ μία μαγική περιπέτεια ξεκινάει για τέσσερα πιτσιρίκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την ταινία φαντασίας Four Kids and It τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Andy De Emmony, ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Simon Lewis και Mark Oswin με βάση το ομώνυμο μυθιστόρημα της Jacqueline Wilson, με τους Paula Patton, Russell Brand, Michael Caine και τον Matthew Goode να ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο εδώ.

Η πλοκή εστιάζει σε ένα νέο ζευγάρι συντρόφων, τους ‘Alice’ και ‘David’ που αποφασίζουν να πάνε διακοπές με τα παιδιά που έχει ο καθένας τους από τον προηγούμενο γάμο του. Ταξιδεύουν λοιπόν, στην Κορνουάλη όπου και γίνεται η πρώτη αναγνωριστική συνάντηση των παιδιών. Βέβαια, τα πιτσιρίκια δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένα γι’ αυτό. Όμως, όταν ανακαλύψουν ένα περίεργο ον με μαγικές δυνάμεις, ξεκινάει για αυτά μία μεγάλη περιπέτεια που θα τους δείξει ότι μεταξύ τους υπάρχουν πολλά περισσότερα κοινά απ’ όσα νόμιζαν και ίσως μία νέα αρχή ήταν αυτό που έψαχναν όλοι τους.

Στο Four Kids and It παίζουν επίσης οι: Teddie-Rose Malleson-Allen, Pippa Haywood, Billy Jenkins, Ashley Aufderheide, Ellie-Mae Siame, Cheryl, William Franklyn-Miller και ο Paul Bazely.

Tags: