Αποκλειστικά στο Apple TV+ θα διατεθεί η νέα πολεμική ταινία του Tom Hanks

Θα αποφύγει τις σκοτεινές αίθουσες το "Greyhound"
24 Μαΐου 2020 19:52
Αποκλειστικά στο Apple TV+ θα διατεθεί η νέα πολεμική ταινία του Tom Hanks

Τις σκοτεινές αίθουσες θα αποφύγει η νέα πολεμική ταινία του Tom Hanks, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού αλλάζει σταδιακά το πως τα στούντιο θα κυκλοφορούν από εδώ και πέρα τις ταινίες τους. Ο λόγος για το Greyhound που αρχικά θα κυκλοφορούσε στις 19 Ιουνίου στους κινηματογράφους και τελικά θα καταλήξει στην ταινιοθήκη του Apple TV+. 

Σύμφωνα με το Deadline, τα κινηματογραφικά δικαιώματα ανήκαν στην Sony Pictures, ενώ αυτά των streaming υπηρεσιών στην Apple. Εξαιτίας της πανδημίας που έχει αλλάξει άρδην τα δεδομένα στο χώρο του θεάματος θα πραγματοποιήσει τελικά την πρεμιέρα του αποκλειστικά στο Apple TV+ και θα γίνει μια ακόμη μεγάλη κυκλοφορία, η οποία αλλάζει τρόπο διανομής. 

Ο Hanks υποδύεται τον George Krause πλοίαρχο του πλοίου Greyhound το οποίο σε μια αποστολή του στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στον Ατλαντικό το 1942 θα παλέψει για την επιβίωσή του. Μαζί του στο πολεμικό δράμα συμπρωταγωνιστούν οι: Stephen Graham (The Irishman), Rob Morgan (Daredevil) και Elizabeth Shue (The Boys). 

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε και μια γεύση από το πολεμικό δράμα που υπογράφει σεναριακά ο ίδιος ο Hanks, μέσα από το trailer του.