Στο ‘Relic’ η Emily Mortimer πιστεύει ότι κάτι διαβολικό κρατά δέσμια την μητέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σύντομα θα εξαπολύσει την επίθεσή του εναντίον της ηρωίδας και της οικογένειά της
22 Μαΐου 2020 08:50
Στο ‘Relic’ η Emily Mortimer πιστεύει ότι κάτι διαβολικό κρατά δέσμια την μητέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ Relic της ανερχόμενης στον χώρο δημιουργού Natalie Erika James, με πρωταγωνίστρια την Emily Mortimer (Lars and the Real Girl, Mary Poppins Returns).

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία ηλικιωμένη, την ‘Edna’ η οποία εξαφανίζεται αναπάντεχα. Η κόρη της, η ‘Kay’ (Mortimer) και η εγγονή της, η ‘Sam’ φοβούνται μήπως η συγγενής τους άρχισε να έχει κάποια μορφή άνοιας τη στιγμή που υποπίπτουν στην αντίληψή τους τέτοια δείγματα, και πηγαίνουν να την ψάξουν σε ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο εξοχικό της οικογένειας. Η ‘Edna’ επιστρέφει ξανά το ίδιο ξαφνικά χωρίς να είναι σε θέση να περιγράψει τι της συνέβη για όσο αγνοούνταν, ενώ η στάση της στο εξής αλλάζει προς το χειρότερο. Η ‘Kay’ και η ‘Sam’ αισθάνονται σαν να πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, και σταδιακά διαπιστώνουν ότι τώρα πια μέσα στην ‘Edna’ να κατοικεί ένα αδιόρατο κακό.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Robyn Nevin (Top of the Lake, The Eye of the Storm), Bella Heathcoate (Professor Marston and the Wonder Women, Pieces of Her) και ο Jeremy Sanford (Satisfaction, Worst Year of My Life).

Το Relic έχει δρομολογηθεί να βγει σε VOD  στις 10 Ιουλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer