Όχι, ο Robert Pattinson δε γυμνάζεται για να γίνει ο Batman

“Αγνοώ τον γυμναστή μου”
13 Μαΐου 2020 08:51
Όχι, ο Robert Pattinson δε γυμνάζεται για να γίνει ο Batman

Αδιαμφισβήτητα, ο Robert Pattinson έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα παίξει τον Σκοτεινό Ιππότη. Τώρα, μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο GQ μίλησε για την επερχόμενη Batman ταινία, τη γυμναστική και πολλά ακόμη. Αν και συνήθως ο Batman είναι αρκετά μυώδης με ογκώδη παρουσία (τουλάχιστον στις ταινίες), όπως όλα δείχνουν, αυτό δεν απασχολεί σχεδόν καθόλου τον διάσημο ηθοποιό.

Αν γυμνάζεσαι όλη την ώρα, είσαι μέρος του προβλήματος. Κανείς δε γυμναζόταν τη δεκαετία του 70’. Ακόμα και ο James Dean δεν ήταν «φέτες».

Όπως μεταφέρει ο Pattinson, η συν-πρωταγωνίστριά του, Zoe Kravitz, γυμνάζεται πέντε μέρες την εβδομάδα, ενώ εκείνος δεν κάνει σχεδόν τίποτα, αγνοώντας τις συμβουλές του γυμναστή του. Αυτή τη φορά ενδέχεται να έχουμε λοιπόν έναν λιγότερο γυμνασμένο, αλλά σίγουρα μοναδικό Batman. Μάλιστα, ο Pattinson πρόσθεσε:

Μου αρέσει το γεγονός ότι όχι μόνο υπάρχουν πάρα, μα πάρα πολύ καλά υλοποιημένες εκδοχές του χαρακτήρα που φαίνονται αρκετά ολοκληρωμένες, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και πολλές εξαιρετικές ενσαρκώσεις του χαρακτήρα.

Πιστεύω ότι είναι πιο διασκεδαστικό όταν καλύπτεται περισσότερο έδαφος. Δηλαδή ποιες είναι οι διαφορές; Έχετε δει ήδη μια πιο ανάλαφρη εκδοχή του Batman, έχετε δει την πιο σκληροτράχηλη εκδοχή, με τα ζωώδη ένστικτα.

Και μετά η πρόκληση γίνεται αρκετά πιο διασκεδαστική, αφού σκέφτομαι: Ποια είναι η δική μου ευκαιρία;

Όπως όλα δείχνουν ο Batman του Robert Pattinson θα είναι αρκετά διαφορετικός σε εμφάνιση, αλλά και σαν χαρακτήρας γενικότερα με βάση αυτά που έχουμε δει και ακούσει έως τώρα. Πώς σας φάνηκαν οι δηλώσεις του;

Η νέα Batman ταινία αναμένεται να καταφθάσει την 1η του Οκτωβρίου του 2021.