Trailer από το ολοκαίνουργιο θρίλερ της Paramount Pictures (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Body Cam κάνει πρεμιέρα τέλη Μαΐου
12 Μαΐου 2020 08:43
Trailer από το ολοκαίνουργιο θρίλερ της Paramount Pictures (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του θρίλερ Body Cam. Το εν λόγω φιλμ παρόλο που δε γνωρίζουμε αν αρχικά προοριζόταν στους κινηματογράφους, έγινε γνωστό ότι θα καταφθάσει σε ψηφιακή μορφή (για αγορά) στις 19 Μαΐου και on demand στις 2 Ιουνίου. Επίσης, όπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής θα έρθει και σε φυσική μορφή (DVD) στις 14 Ιουλίου.

Στην υπόθεση θα δούμε την Renee Lomito να ερευνά μια παράξενη δολοφονία ενός συναδέλφου της και να ανακαλύπτει μια μυστηριώδη φιγούρα από τις κάμερες ενός καταστήματος. Συντετριμμένη από αυτά που αντίκρισε υποψιάζεται ότι κάτι υπερφυσικό έχει στόχο τους αστυνομικούς της μονάδας της. Ωστόσο, κάτω από το τραπέζι παίζονται πολλά και θα βρει ένα άτομο που πιστεύει ότι μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις παράξενες δολοφονίες.

Πρόκειται για μια παραγωγή με σκηνοθέτη τον Malik Vitthal, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Nicholas McCarthy και Richmond Riedel. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Anika Noni Rose, Nat Wolff και Theo Rossi.

Το Body Cam αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.