Η Comic-Con επιστρέφει το καλοκαίρι μέσα από ένα ειδικό event

Το καλοκαίρι του 2021 η «κανονική» επιστροφή
11 Μαΐου 2020 12:54
Η Comic-Con επιστρέφει το καλοκαίρι μέσα από ένα ειδικό event

Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι και η San Diego Comic-Con 2020 αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει τον Ιούλιο με νέα "μορφή" σε ένα ειδικό event. Πριν λίγα εικοσιτετράωρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Comic-Con στο Twitter ανακοινώθηκε το “Comic-Con At Home”.

Προς το παρόν δε δόθηκαν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο σε αυτό το «εικονικό» event κατά πάσα πιθανότητα θα παρευρεθούν πολλές εταιρίες για να προμοτάρουν τις νέες τους ταινίες και σειρές. Παρ’ όλ’ αυτά, σχεδόν με όλες τις παραγωγές να είναι σε παύση, δεν έγινε γνωστό αν τα Marvel Studios, Netflix ή ακόμη και η Warner Bros. θα συμμετάσχουν για να δείξουν τι έχουν στα σκαριά.

Δείτε το tweet παρακάτω:

Το πότε θα πραγματοποιηθεί το εν λόγω event δεν έγινε γνωστό, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα επιστρέψει το καλοκαιρί. Το «κανονικό» μεγάλο event θα λάβει χώρα τον Ιούλιο του 2021. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την Comic-Con παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.